Количка

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви уведомим, че поради голямото количество поръчки във връзка с Черния петък, обработката и изпращането на вашите поръчки може да отнеме малко повече време от обичайното.

Извиняваме се за неудобството и благодарим за търпението, и разбирането.

3DPrintX

3d printers and equipment

KOBRA ANYCUBIC

Anycubic Kobra има множество практични функции, които ще бъдат оценени както от начинаещите, така и от опитните потребители.

Характеристики на продукта:

  • Самостоятелно разработената функция Anycubic LeviQ автоматично ще компенсира неравностите на нагрятото легло. С 25-точковото интелигентно и прецизно калибриране изравняването на отопляемото легло никога не е било толкова лесно.
  • След отпечатването моделите могат да бъдат извадени чрез внимателно огъване на магнитната платформа от пружинна стомана. Платформата може да издържи на високоинтензивен печат и не се поддава на корозия, което ви спестява много разходи за поддръжка
  • Печатайте без ограничения Размерът на печата 220 * 220 * 250 мм е достатъчен за ежедневна и битова употреба, като ви осигурява по-голямо пространство за печат и повече възможности за избор на творения.
  • Максималната скорост на печат е 180 mm/s (средната скорост е 80 mm/s, 167% по-бърза от конкурентните продукти). По-високата скорост ви позволява да се насладите на повече радост от 3d принтирането.
  • Модулният дизайн позволява принтерът да бъде сглобен само за 10 минути, което е много лесно за използване.
  • Принтерът тежи само 7 kg, което е леко и преносимо.
  • Принтерът е оборудван с 4,3-инчов LCD сензорен екран, който осигурява чувствителна реакция и по-ярък дисплей, предлагайки по-добро преживяване при използване
  • Anycubic осигурява различни видове и цветове нишки, които имат равномерен и гладък изход, давайки ви повече възможности за избор на творчество.
Тегло 11 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

KOBRA ANYCUBIC

670.00 лв. (8375 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
KOBRA ANYCUBIC
KOBRA ANYCUBIC

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *