Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Anycubic Vyper

Голяма платформа за големи мечти

С обща площ от > 90in² / 60 000mm², 245-милиметровата платформа за изграждане на Anycubic Vyper е с 24% по-голяма от 220-милиметровата квадратна платформа на конкурентите. По-голямата платформа за печатане носи по-голяма свобода, което ви позволява да разгърнете свободно творчеството си.

Anycubic Vyper - Big Platform for Big Dreams

За свободата да правиш

Благодарение на голямата си платформа за печат Anycubic Vyper може да печата с размери до 10,2 x 9,6 x 9,6 инча. / 260 x 245 x 245 mm едновременно, което е с размери, подобни на тези на стандартна баскетболна топка с размер 7. 4,1 гал. / 15,6 л общ обем за изграждане оставя достатъчно пространство и свобода, за да можете да направите всякакви форми на кубчета.

Anycubic Vyper - For Freedom to Make

Нивелирането става автоматично

Нивелирането е първата стъпка в 3D принтирането и ключова стъпка за крайния успех. Anycubic Vyper е един от много малкото 3D принтери, които имат функция за автоматично нивелиране в ценовия сегмент от 400 USD. Прецизното 16-точково автоматично нивелиране едновременно значително опростява подготовката за печат и подобрява процента на успеваемост на печата.

Anycubic Vyper - Leveling Goes Automatic

Голям екран, удобно управление

4,3-инчовият екран е с 51% по-голяма площ от 3,5-инчовия; LCD дисплеят е по-цветен, прозрачен и по-ярък от традиционния TFT екран; сензорното управление на LCD е по-чувствително от TFT и по-интуитивно от управлението с копчета. Anycubic Vyper ви предоставя най-доброто изживяване при гледане и работа със своя 4,3-инчов LCD екран със сензорно управление.

Anycubic Vyper - Large Screen, Convenient Control

Печатайте бързо, без да чакате

Благодарение на самостоятелно разработения екструдер Bowden, Anycubic Vyper може да достигне максимална скорост на печат от 7,1 инча/сек или 180 мм/сек и типична скорост на печат от 3,1 инча/сек или 80 мм/сек, което е 167% по-бързо от 1,2 инча/сек или 30 мм/сек на конкурентите и 33% по-бързо от 2,4 инча/сек или 60 мм/сек на другите. Оборудван с нова 32-битова дънна платка и високопроизводителен основен контролен чип с архитектура Cortex -M3, Vyper се отличава с по-бърза изчислителна скорост и по-плавна система. Интегрирането на безшумен драйвер TMC2209 прави дънната платка да има едновременно безшумен печат и прецизен контрол на изходното напрежение, което осигурява по-точен и безшумен печат.

Anycubic Vyper - Print Quickly Without Waiting

Сглобяване за минути

Сглобяването на 3D принтер често отнема много време и е трудоемко. Anycubic Vyper използва модулен дизайн с 4 основни предварително сглобени модула. Така, вместо да губите часове в сглобяване на малки части, Anycubic Vyper може лесно да се сглоби за минути.

Anycubic Vyper - Assemble in Minutes

Премахване с голи ръце

Премахването на моделите от нагрятото легло със стоманена лопата често води до дилема: твърде голямата сила може да повреди модела и платформата, докато твърде малката сила не може да ги раздели. При Anycubic Vyper това вече няма да е проблем. Благодарение на магнетичната и гъвкава конструкция на платформата от пружинна стомана можете лесно да отстранявате моделите с голи ръце, като просто свалите цялата платформа и след това я огънете.

Anycubic Vyper - Remove with Bare Hands

Поддръжка без притеснения

Стъклената платформа с карборунд често се изкривява и става неравна след продължителна употреба и влияе на последващите разпечатки. За да реши този проблем, Anycubic Vyper избра неръждаемата пружинна стомана PEI, която може да остане плоска в продължение на десетилетия, освен това е устойчива на ръжда и напълно не изисква поддръжка.

 

 

Anycubic Vyper - Worry-Free Maintenance

 

Anycubic Vyper - Auto leveling out of the box beginner 3D Printer

Технически спецификации

 • Тегло на машината 10 кг
 • Размери на машината 516x508x457 мм (HWD)
 • Резолюция на печат ±0,1 мм
 • Размери за отпечатване  260x245x245mm (HWD)
 • Точност на позициониране X/Y 0,0125 mm; Z 0,002 mm
 • Брой екструдериЕдиничен
 • Размер на дюзата0,4 mm
 • Температура на горещото легло≤230F/110℃
 • Скорост на печатане≤180 mm/s (препоръчително 80 mm/s)
 • Работна температура на околната среда8°C – 40°C
 • Работна температура на дюзата≤260°C
 • Работна температура на горещото легло≤110°C
 • Входно напрежение100V/240V AC, 60/50Hz
 • Изходно напрежение24 V/14,6 A (350 W)
 • Материал за отпечатванеPLA/ABS/PETG/TPU/дърво
 • Входни формати.STL, .OBJ, .AMF
 • Изходни форматиGCode
 • Режим на свързване Транс-флаш карта; USB кабел (само за опитни потребители)
Тегло 18 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Anycubic Vyper

750.00 лв. (9375 точки)

Изчерпан

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *