Anycubic Vyper

Голяма платформа за големи мечти

С обща площ от > 90in² / 60 000mm², 245-милиметровата платформа за изграждане на Anycubic Vyper е с 24% по-голяма от 220-милиметровата квадратна платформа на конкурентите. По-голямата платформа за печатане носи по-голяма свобода, което ви позволява да разгърнете свободно творчеството си.

Anycubic Vyper - Big Platform for Big Dreams

За свободата да правиш

Благодарение на голямата си платформа за печат Anycubic Vyper може да печата с размери до 10,2 x 9,6 x 9,6 инча. / 260 x 245 x 245 mm едновременно, което е с размери, подобни на тези на стандартна баскетболна топка с размер 7. 4,1 гал. / 15,6 л общ обем за изграждане оставя достатъчно пространство и свобода, за да можете да направите всякакви форми на кубчета.

Anycubic Vyper - For Freedom to Make

Нивелирането става автоматично

Нивелирането е първата стъпка в 3D принтирането и ключова стъпка за крайния успех. Anycubic Vyper е един от много малкото 3D принтери, които имат функция за автоматично нивелиране в ценовия сегмент от 400 USD. Прецизното 16-точково автоматично нивелиране едновременно значително опростява подготовката за печат и подобрява процента на успеваемост на печата.

Anycubic Vyper - Leveling Goes Automatic

Голям екран, удобно управление

4,3-инчовият екран е с 51% по-голяма площ от 3,5-инчовия; LCD дисплеят е по-цветен, прозрачен и по-ярък от традиционния TFT екран; сензорното управление на LCD е по-чувствително от TFT и по-интуитивно от управлението с копчета. Anycubic Vyper ви предоставя най-доброто изживяване при гледане и работа със своя 4,3-инчов LCD екран със сензорно управление.

Anycubic Vyper - Large Screen, Convenient Control

Печатайте бързо, без да чакате

Благодарение на самостоятелно разработения екструдер Bowden, Anycubic Vyper може да достигне максимална скорост на печат от 7,1 инча/сек или 180 мм/сек и типична скорост на печат от 3,1 инча/сек или 80 мм/сек, което е 167% по-бързо от 1,2 инча/сек или 30 мм/сек на конкурентите и 33% по-бързо от 2,4 инча/сек или 60 мм/сек на другите. Оборудван с нова 32-битова дънна платка и високопроизводителен основен контролен чип с архитектура Cortex -M3, Vyper се отличава с по-бърза изчислителна скорост и по-плавна система. Интегрирането на безшумен драйвер TMC2209 прави дънната платка да има едновременно безшумен печат и прецизен контрол на изходното напрежение, което осигурява по-точен и безшумен печат.

Anycubic Vyper - Print Quickly Without Waiting

Сглобяване за минути

Сглобяването на 3D принтер често отнема много време и е трудоемко. Anycubic Vyper използва модулен дизайн с 4 основни предварително сглобени модула. Така, вместо да губите часове в сглобяване на малки части, Anycubic Vyper може лесно да се сглоби за минути.

Anycubic Vyper - Assemble in Minutes

Премахване с голи ръце

Премахването на моделите от нагрятото легло със стоманена лопата често води до дилема: твърде голямата сила може да повреди модела и платформата, докато твърде малката сила не може да ги раздели. При Anycubic Vyper това вече няма да е проблем. Благодарение на магнетичната и гъвкава конструкция на платформата от пружинна стомана можете лесно да отстранявате моделите с голи ръце, като просто свалите цялата платформа и след това я огънете.

Anycubic Vyper - Remove with Bare Hands

Поддръжка без притеснения

Стъклената платформа с карборунд често се изкривява и става неравна след продължителна употреба и влияе на последващите разпечатки. За да реши този проблем, Anycubic Vyper избра неръждаемата пружинна стомана PEI, която може да остане плоска в продължение на десетилетия, освен това е устойчива на ръжда и напълно не изисква поддръжка.

 

 

Anycubic Vyper - Worry-Free Maintenance

 

Anycubic Vyper - Auto leveling out of the box beginner 3D Printer

Технически спецификации

 • Тегло на машината 10 кг
 • Размери на машината 516x508x457 мм (HWD)
 • Резолюция на печат ±0,1 мм
 • Размери за отпечатване  260x245x245mm (HWD)
 • Точност на позициониране X/Y 0,0125 mm; Z 0,002 mm
 • Брой екструдериЕдиничен
 • Размер на дюзата0,4 mm
 • Температура на горещото легло≤230F/110℃
 • Скорост на печатане≤180 mm/s (препоръчително 80 mm/s)
 • Работна температура на околната среда8°C – 40°C
 • Работна температура на дюзата≤260°C
 • Работна температура на горещото легло≤110°C
 • Входно напрежение100V/240V AC, 60/50Hz
 • Изходно напрежение24 V/14,6 A (350 W)
 • Материал за отпечатванеPLA/ABS/PETG/TPU/дърво
 • Входни формати.STL, .OBJ, .AMF
 • Изходни форматиGCode
 • Режим на свързване Транс-флаш карта; USB кабел (само за опитни потребители)
Тегло 18 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Anycubic Vyper

750.00 лв. (9375 точки)

Изчерпан

Anycubic Vyper
Anycubic Vyper

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0