ASA – черен Bambu Lab

ASA – черен Bambu Lab е изключително издръжлив материал, който предлага изключителна устойчивост на ултравиолетови лъчи, атмосферни влияния, механични и термични въздействия. Уникалната му комбинация от свойства го прави идеален материал за печат на външни модели (знаци за растения, пощенски кутии, ветропоказатели и др.) и структурни части, които изискват дългосрочно излагане на предизвикателни външни условия.

ASA - черен Bambu Lab

Изключителна устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи

Bambu ASA предлага изключителна устойчивост на UV лъчи, окисляване и стареене, като осигурява ефективна защита срещу счупване и влошаване на цвета при дългосрочно използване на открито.

ASA - черен Bambu Lab

ASA - черен Bambu Lab ASA - черен Bambu Lab

Здрави и издръжливи

Подходящ за приложения на открито и редовни структурни изисквания благодарение на своята здравина и висока якост на удар.

ASA - черен Bambu Lab ASA - черен Bambu Lab

По-добра устойчивост на температура

В сравнение с обикновения PETG или ABS, Bambu ASA може да запази формата си дори при температура от 100°C.

ASA - черен Bambu Lab ASA - черен Bambu Lab

Често задавани въпроси

1. Каква е разликата между ABS и ASA?

ASA - черен Bambu Lab

ASA е модифицирана версия на ABS, която съдържа допълнителен акрилатен компонент, който подобрява адаптивността му към атмосферните условия и устойчивостта му на UV лъчи.

ASA запазва удароустойчивостта и обработваемостта на ABS, като същевременно осигурява по-добра устойчивост на избледняване, пожълтяване и деградация от излагане на слънчева светлина. И двата вида могат да отделят остри и неприятни миризми по време на печат, но острата миризма на ASA е значително по-лека от тази на ABS.

2. Каква е разликата в приложенията между ABS и ASA?

ASA е идеален за приложения на открито, като например външни части за автомобили, табели и оборудване на открито, благодарение на повишената си устойчивост на атмосферни влияния и стабилност на цвета. ABS е универсален материал с отлични механични свойства, който обикновено се използва за приложения на закрито.

3. Какви са приликите между ABS и ASA?

По отношение на физичните и механичните свойства и двете се отличават с добра удароустойчивост и висока якост на опън, с почти еднакви нива на якост, жилавост и твърдост. Както ABS, така и ASA могат да отделят остри и неприятни миризми по време на печат и еднаква склонност към изкривяване и изискване за затворен принтер при печат на модели с големи размери и/или висока плътност на запълване.

Съвместимост на аксесоарите

ASA - черен Bambu Lab

RFID за интелигентен печат

Всички параметри на печата са вградени в RFID, които могат да бъдат прочетени чрез нашата AMS (автоматична система за материали).

Заредете и печатайте! Вече няма досадни стъпки за настройка.

rfid

Съвети за отпечатване

– По време на печатането могат да се отделят остри и неприятни миризми. Уверете се, че принтерът е поставен на добре проветриво място.

– Препоръчително е да се изсуши преди употреба, за да се получи по-високо качество на печат.

Препоръчителното условие за сушене е 80 ℃ за 8 часа в сушилня за шоково сушене или 100 ℃ за 12 часа върху нагревателното легло на принтера. За повече подробности, моля, вижте: сушене на нишки в WIKI.

– ABS е предразположен към изкривяване при отпечатване на модел с голям размер и/или висока плътност на запълване. За да избегнете изкривяването:

1) Не се препоръчва отпечатването на твърде голям размер и/или модел с висока плътност

2) Използвайте затворени принтери и се уверете, че плочата за изграждане е правилно залепена преди печат.

3) Настройте по-ниска скорост на печат и по-висока температура на нагревателното поле. За повече подробности, моля, вижте: често срещани проблеми с качеството на печат и решения в WIKI.

Какво има в кутията:

ASA - черен Bambu Lab

 

 

 

Тегло 1 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

ASA – черен Bambu Lab

68.00 лв. (850 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
ASA - черен Bambu Lab
tbi bank loading
моля изчакайте
ASA - черен Bambu Lab

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0