Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

BL-TOUCH сензор предназначен за използване с Creality Ender 3 V2

Известният BL-Touch сензор от ANTCLABS от Южна Корея!

BLTouch е сензор за нивелиране на леглото на 3D принтер, позволяващ автоматично изравняване на леглото на вашия 3D принтер, независимо от повърхността на печат.

BLTouch е автоматичен сензор за нивелиране на 3D принтери, с който наклона на повърхността на леглото може да бъде прецизно измерен. Той може да работи с всички видове повърхности за печат, като стъкло, синя лента или други материали.

Лесна инсталация

BL Touch има две групи кабели, една с три и една с две проводника. Групата от три проводника е стандартна серво връзка, а групата от два проводника е превключвател. Сондата се управлява чрез серво връзка и се разширява и прибира при необходимост. Превключвателят уведомява принтера, когато сондата е докоснала леглото. Точната функция на отделните проводници е посочена в ръководството. При инсталация на вашия хотенд, уверете се, че сондата достига под дюзата, в противен случай сондата е неизползваема! Не забравяйте да тествате това визуално, преди да се опитате да използвате BLTouch.

Обърнете внимание, че в зависимост от вашия 3D принтер може да се изисква актуализация на фърмуера, за да може BLTouch да работи правилно.

Функции

Основните функции на BLTouch са същите като при конвенционалните сензори за автоматично ниво. Следователно BLTouch може да се използва на почти всеки принтер.

BLTouch има проста структура и висока прецизност благодарение на използването на прогресивно проектиран соленоид и дат1ик на Хол. Той има за цел лесна употреба и печат, като включва много интелигентни функции като самотест, аларма, задействане на аларма и режим на докосване, син светодиод за показване на серво сигнала и тестове Z-проба (Zmin).

 width= width=

 

How to Install BL Touch on Ender 3 V2

Тегло 0.5 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

BL-TOUCH предназначен за използване с Creality Ender 3 V2

98.00 лв. (1225 точки)

Изчерпан

BL-TOUCH предназначен за използване с Creality Ender 3 V2
BL-TOUCH предназначен за използване с Creality Ender 3 V2

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *