BMG екструдер, ъпгрейд за 3D принтер

BMG  екструдер  със съотношение 3:1.
Заедно с обработените на ЦПУ (CNC) зъбни колела, екструдерът впечатлява с изключителна мощност на тласкане на филамента. Подходящ е за работа дори и с по – маломощни мотори (pancake motors), но ползва ли се с такива е препоръчително допълнително поставяне на хийт синк на мотора.

Няма значение дали става въпрос за принтове с висока разделителна способност, с малки дюзи или за големи модели с големи дюзи. Оптимизираното предавателно съотношение осигурява безпрецедентен тласък и бърза ретракция.

BondTech Dual Drive

Технологията с двойно задвижване осигурява непрекъснат поток от материал. Близкото разстояние между зъбните колела и изхода на екструдера позволява печат на меки материали (само за директ драйв приложението).

Мулти-Материал

Екструдерът BMG може да работи с всички материали, като се запазва надеждността на работата му. От найлонови и TPU / TPE филаменти до много твърди и чупливи материали. Екструдерът е предназначен за филаменти с диаметър 1,75 мм.

Регулируемо напрежение

Винтът позволява на потребителя фино да регулира налягането, упражнявано от задвижващите колела върху филамента. Сменяйки филамента често се случва напрежението върху него да влияе на качеството на печат. Решението на проблема е бързо и удобно с достатъчно големият винт.

Бързо освобождаване

Филаментът може бързо да бъде сменен с помощта на лоста за бързо освобождаване.

Проектиране с множество приложения

BMG екструдерът може да бъде използван както в Bowdeн setup, така и като директ драйв екструдер. Конструкцията на хаузинга позволява бързо и лесно да се монтира хотенд от семейството на E3D (e3D V6).

Препоръчителни настройки:

  • Настройки за E-Стъпки: 415 стъпки / мм (може да варира от принтер до принтер), като това е ориентировъчна стойност. За финна настройка е добре да се направи калибрация.

Екструдерът може да използва всеки двигател Nema17 с 5 мм вал. Екструдерът BMG се доставя без мотор и без адаптер за захранване!

Тегло без мотор: 75g

How a BMG extruder works and why it's so good

Може да откриете други екструдери за ъпгрейд на Вашия принтер ТУК.Клипове свързани с монтажа и експлоатацията на BMG екструдера може да откриете ТУК.

Тегло 0.5 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

BMG екструдер, ъпгрейд за 3D принтер

80.00 лв. (1000 точки)

Изчерпан

BMG екструдер, ъпгрейд за 3D принтер
BMG екструдер, ъпгрейд за 3D принтер

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0