Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

CR-30 Printmill Creality

Creality 3DPrintMill (CR-30) 3D принтер с ремък:

3D принтер с обем безкраен-Z, създаден от Наоми Ву и Creality3D, въз основа на работата на Карл Браун и Бил Стийл. 3DPrintMill е с функция за печат на безкрайно големи обеми и обемно отпечатване, като по този начин спестява време при печат и е икономически ефективен. Специалната лента infinite-Z е първият в света 3D принтер на Creality, който реализира безкраен обем за изграждане.

Безкрайна ос Z за безкраен печат:

Оборудван с подвижна конвейерна лента, той позволява непрекъснат печат. Не се притеснявайте да отпечатате модела с безкрайна дължина. Висока производителност, пестене на време и рентабилност (размери за печат: 200*170*∞mm)

Стабилна структура на CoreXY:

Стабилната и здрава прецизна структура CoreXY с опора на равнобедрен правоъгълен триъгълник ви осигурява необикновено изживяване при печат.

Найлонови транспортни ленти:

Изработена от износоустойчив найлон, транспортната лента има отлично сцепление с модела. Отпечатаният модел може да падне автоматично, когато лентата се търкаля до края, като по този начин освобождава ръката ви Силно прилепване| Безпроблемно отстраняване | Устойчивост на износване| Добре балансирано транспортиране * Лесна подмяна на транспортната лента.

Найлонови конвейерни ремъци:

Изработена от износоустойчив найлон, транспортната лента има отлично сцепление с модела. Отпечатаният модел може да падне автоматично, когато лентата се търкаля до края, като по този начин освобождава ръката ви Силно прилепване| Безпроблемно отстраняване | Устойчивост на износване| Добре балансирано транспортиране

Механизъм за екструдиране на метал с двойни предавки:

Висококачествено екструдиране на метал с двойни предавки, съчетано с наклонена на 45 градуса дюза, което осигурява постоянен печат от >200 часа без натиск.

Уникален ъгъл на печат 45°:

Уникалният ъгъл от 45° компенсира ограниченията на вертикалната структура на дюзата. Оборудван с високопроизводителен комплект дюзи, той постига непрекъснат печат по хоризонталната ос Z.

Детектор за счупване на нишката:

Интелигентният сензор принуждава машината да преустанови печатането, когато е възможен инцидент, като например изтичане или скъсване на нишка. Печатането ще бъде автоматично възобновено след подаване на нова нишка.

Time Lapse of #3DPrintMill Printed 6-Meter Rod for Guinness Record #CR-30 #Creality #3D Printer

 

 

Тегло 22 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

CR-30 Printmill Creality

2200.00 лв. (27500 точки)

Изчерпан

CR-30 Printmill Creality
CR-30 Printmill Creality

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *