Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

CR Touch Creality

Какво е CR Touch?

Creality CR Touch, който е специално разработен за 3D принтер Сензор за автоматично изравняване на леглото от компанията CREALITY.

【Предимства】CR Touch е надграден до метална сонда, което намалява износването и значително удължава експлоатационния му живот. Той е по-стабилен от традиционната функция за нивелиране BL touch и можете да получите по-добро качество с по-малко пари за надграждане на продукта.

【Лесна инсталация】На първо място изберете подходящата монтажна скоба според вашия принтер и инсталирайте този комплект за автоматично нивелиране CR Touch към вашия 3D принтер. Изтеглете програмата CR Touch от официалния уебсайт на Crealtiy и я копирайте на TF/SD картата. Поставете я директно в слота за карта на 3D принтера. Включете захранването и програмата може да се актуализира интелигентно след включване на захранването.

【Широка съвместимост】За серията Ender: Ender-3/Ender-3 pro/Ender-3 V2/Ender-3 MAX/Ender-5/Ender-5 Pro;

ВАЖНО: важи само за 3D принтери с 32-битова дънна платка 4.2.2/4.2.7. Този CR touch не работи за 8-битовата дънна платка, Моля, изяснете каква е версията на вашата дънна платка, преди да закупите.

Пакетът включва: CR Touch *1 Монтажна скоба*3 Кабел*1 Вратовръзка*4 Винтове*4 Ръководство*1
НОВ сензор Creality CR-Touch срещу BL-Touch

BL Touch е сензор за автоматично нивелиране за 3D принтери, който може прецизно да измерва наклона на повърхността на леглото и автоматично да регулира

CR Touch, който е специално разработен за 3D принтер Сензор за автоматично нивелиране на леглото от CREALITY, в сравнение с традиционното автоматично нивелиране, е съвместим с повече платформи за 3D принтери, по-стабилен и икономически ефективен.

Във вътрешността на CR Touch се намира малка печатна платка с метална сонда с електромагнитен контрол. Функцията за отчитане е чрез задействан от светлина превключвател “Ефект на Хол” с нормално отворена конструкция. Научете повече Сравнение на Creality BL-Touch и CR-Touch

 

Тегло 0.200 кг

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

CR Touch Creality

98.00 лв. (1225 точки)

Изчерпан

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *