CR Touch Creality

Какво е CR Touch?

Creality CR Touch, който е специално разработен за 3D принтер Сензор за автоматично изравняване на леглото от компанията CREALITY.

【Предимства】CR Touch е надграден до метална сонда, което намалява износването и значително удължава експлоатационния му живот. Той е по-стабилен от традиционната функция за нивелиране BL touch и можете да получите по-добро качество с по-малко пари за надграждане на продукта.

【Лесна инсталация】На първо място изберете подходящата монтажна скоба според вашия принтер и инсталирайте този комплект за автоматично нивелиране CR Touch към вашия 3D принтер. Изтеглете програмата CR Touch от официалния уебсайт на Crealtiy и я копирайте на TF/SD картата. Поставете я директно в слота за карта на 3D принтера. Включете захранването и програмата може да се актуализира интелигентно след включване на захранването.

【Широка съвместимост】За серията Ender: Ender-3/Ender-3 pro/Ender-3 V2/Ender-3 MAX/Ender-5/Ender-5 Pro;

ВАЖНО: важи само за 3D принтери с 32-битова дънна платка 4.2.2/4.2.7. Този CR touch не работи за 8-битовата дънна платка, Моля, изяснете каква е версията на вашата дънна платка, преди да закупите.

Пакетът включва: CR Touch *1 Монтажна скоба*3 Кабел*1 Вратовръзка*4 Винтове*4 Ръководство*1
НОВ сензор Creality CR-Touch срещу BL-Touch

BL Touch е сензор за автоматично нивелиране за 3D принтери, който може прецизно да измерва наклона на повърхността на леглото и автоматично да регулира

CR Touch, който е специално разработен за 3D принтер Сензор за автоматично нивелиране на леглото от CREALITY, в сравнение с традиционното автоматично нивелиране, е съвместим с повече платформи за 3D принтери, по-стабилен и икономически ефективен.

Във вътрешността на CR Touch се намира малка печатна платка с метална сонда с електромагнитен контрол. Функцията за отчитане е чрез задействан от светлина превключвател “Ефект на Хол” с нормално отворена конструкция. Научете повече Сравнение на Creality BL-Touch и CR-Touch

 

Тегло 0.200 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

CR Touch Creality

98.00 лв. (1225 точки)

Изчерпан

CR Touch Creality
tbi bank loading
моля изчакайте
CR Touch Creality

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0