Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Creality ender 3 v3 se

Най-новото попълнение на Creality 3Ds в семейството на Ender 3 е V3 SE. С размер на леглото 220x220x250mm и средна скорост на печат 180mm/s (250mm/s макс.) можете бързо да отпечатате моделите си с отлични резултати. Машината е оборудвана със сензор за автоматично нивелиране CR-Touch и тензометричен датчик, които правят нивелирането и калибрирането на Z-отстоянието лесни. Ще можете да започнете работа за нула време.

Най-важната информация

  • Линейни валове по ос Y
  • Двойни винтове по ос Z
  • Скорост на печат 250 mm/s
  • Директен екструдер Sprite
  • CR-Touch и тензометричен датчик за перфектен първи слой

Най-новото попълнение в семейството Ender 3 на Creality 3D е V3 SE. С размер на леглото 220x220x250 mm и средна скорост на печат 180 mm/s (максимум 250 mm/s) можете бързо да отпечатате моделите си с отлични резултати. Машината е оборудвана със сензор за автоматично нивелиране CR-Touch и тензометричен датчик, които правят нивелирането и калибрирането на Z-отстоянието лесни. Ще можете да започнете работа за нула време.

В допълнение към тези характеристики Creality е добавила и чифт линейни валове към оста Y вместо традиционните ролкови колела за по-стабилна и по-дълготрайна система за движение. Екструдерът Sprite Direct ви позволява да отпечатвате различни материали, включително популярните PLA, PET-G и TPU. Следвайки предишните модели, ще откриете и двойни водещи винтове по ос Z, които са синхронизирани с ремък за синхронизация GT2 за по-голяма точност и стабилност.

Тегло 8 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Creality ender 3 v3 se

520.00 лв. (6500 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *