DE Plus – Двоен екструдер 1.75mm CreatBot

CreatBot DE Plus – 3D принтер с двоен екструдер, голямо пространство за изграждане и Боуден настройка

CreatBot DE Plus е солидно конструиран 3D принтер с две печатащи глави, затворена камера за изграждане с прозрачни стени, отопляемо стъклено печатащо легло и екструдер на Боуден. Екструдерите имат два стъпкови двигателя, разположени в задната част на машината. Тази конструкция направлява много лека 3D печатаща глава, което позволява високоскоростен 3D печат. CreatBot DE произвежда с PLA и ABS, както и с други филаменти, включително разтворими HIPS и PVA. Този 3D принтер е чудесна система за инженерство и образование. Създавайте множество обекти за производствена работа, големи архитектурни модели, скулптури, приспособления и шаблони с DE+.
Акценти на продукта CreatBot DE Plus:

Изцяло метално шаси

Основни характеристики на продукта CreatBot DE Plus:

Интелигентен регулируем екструдер

Основни характеристики на продукта CreatBot DE Plus:

 • Автоматично изключване след приключване на работата
 • Многофункционална клавиатура
 • Подаване на зъбни мотори
 • Горещо легло за керамични панели
 • Метална тава за горещо легло
 • Голям обем за изграждане 400 x 300 x 520 mm
 • Висока разделителна способност до 0,04 мм
 • Система за откриване на нишки
 • 3D печат при температури до 260 °C
 • Просто продължете 3D принтирането в случай на загуба на захранване
 • Изцяло затворено пространство за изграждане

Изцяло метално шаси

3D принтерът се нуждае от стабилна тежест, за да се осигури стабилна работа. Ето защо изцяло металните шасита са най-добрият начин, когато става въпрос за 3D печат.
Интелигентен регулируем екструдер

Екструдерите CreatBot DE Plus включват интелигентна система за охлаждане. Това гарантира, че филаментът се подава при оптимална температура през цялото време. Регулируемите по височина дюзи ви позволяват много бързо и лесно да подравните двете си дюзи. Идеални са, когато искате да печатате 3D с поддръжка, разнообразни материали или само два цвята. Всички CreatBots от 3D Prima се предлагат стандартно с два екструдера.
Автоматично изключване

Вашият CreatBot DE Plus е оборудван с модул за управление на захранването. Когато 3D принтирането приключи и в рамките на 5 минути не бъдат предприети никакви действия, този 3D принтер ще се изключи. Много полезно и много енергийно ефективно.

Многофункционална клавиатура

CreatBot DE Plus е оборудван с многофункционална клавиатура. Това дава възможност за много лесно боравене и директен достъп до много от най-използваните функции, включително Z вал нагоре/надолу, нагряване/охлаждане на горещото легло, пауза, възобновяване на 3D печат, преглед на SD картата и др.
Захранване на зъбни мотори

Зъбният мотор може да произведе по-голям въртящ момент в сравнение с общия стъпков мотор, което гарантира, че винаги има плавно подаване на нишката и че прибирането е перфектно.
Горещо легло за керамични панели

Върху нагревателната плоча от силициев диоксид има зашеметяващо керамично горещо легло, което е по-скъпо от стъклото, но също така осигурява по-добро разпределение на топлината и по-равномерно нагряване. Керамичната плоча е много гладка и осигурява много добро сцепление.
Метална тава за горещо легло

Изцяло металната тава за горещо легло осигурява много стабилна платформа за 3D печат, което от своя страна подобрява стабилността.
Голям обем за изграждане

DE+ впечатлява с огромния си обем за изграждане от 400 x 300 x 520 мм. Този размер е повече от достатъчен за повечето производители. Това означава, че можете да произвеждате адитивно своите творения с височина 52 см и с разделителна способност от 0,04 мм.
Система за откриване на нишки

Ако по време на 3D принтирането ви свърши филаментът, не се притеснявайте. 3D принтерът ще премине в режим на пауза и ще ви позволи да смените филамента – след това просто натиснете бутона за възобновяване, лесно!
Високотемпературни 3D отпечатъци

Дюзите могат да работят при температури до 260 °С. Това означава, че можете да използвате широк спектър от различни филаменти. Освен това ви осигурява много стабилна температура по време на производството.
Изцяло затворено пространство за изграждане

При CreatBot DE Plus разполагате с напълно затворено пространство за изграждане, което предотвратява напукването или изкривяването на големи 3D отпечатъци.
В кутията

CreatBot DE+ с два екструдера

 • Опакован в дървена кутия
 • 1 x SD карта
 • 1 x USB кабел
 • 1 x захранващ кабел
 • 1 x комплект инструменти
 • 1 x ръководство
 • 2 x шпули с 1 кг 1,75 мм нишка
 • Софтуер Cura на SD карта

Ако желаете 3D принтер с голям обем и два екструдера с настройка на Bowden, купете CreatBot DE Plus.
*Моля, имайте предвид, че ABS, PC и найлон се нуждаят от нагрята камера, така че могат да се отпечатват само малки изделия.

 

Тегло 55 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

DE Plus – Двоен екструдер 1.75mm CreatBot

7500.00 лв. (93750 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
DE Plus - Двоен екструдер 1.75mm CreatBot
DE Plus - Двоен екструдер 1.75mm CreatBot

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0