Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

E3D Rapid Change Revo Six 0.4 mm 24-12V

Не е необходимо препроектиране на машината.

Revo Six е най-добрият избор, ако искате да актуализирате старата си конфигурация E3D V6 до последното поколение технология E3D HotEnd. Той има същата височина, същия диаметър и същия монтаж на жлеба като E3D V6, така че се поставя направо в машини, оборудвани с V6, без да се налага да препроектирате монтажите на печатащите глави и аксесоарите. Просто го монтирайте, свържете Revo HeaterCore и сте готови за 3D печат.

Готов за Revo.

Revo Six е проектирана да работи с дюзи Revo, така че можете да сменяте дюзите с пръсти при стайна температура, без сложни инструменти или горещо затягане. Всяка дюза Revo е фабрично запечатана, което я прави много по-проста за използване и по-надеждна от повечето HotEnd технологии, налични днес.

Подобрена производителност.

Revo Six използва ядро Revo HeaterCore, нашата най-нова архитектура за отопление и сензориране HotEnd. Той достига температура много по-бързо от традиционния алуминиев нагревателен блок и е много по-безопасен: положителният температурен коефициент (PTC) означава, че HeaterCore не може да се разтопи при екстремни температури, което намалява опасностите в случай на топлинно изтичане.

Нов облик.

Анодизираният черен радиатор отличава Revo Six от неговия предшественик, а всяко устройство се доставя с първокласен кристално прозрачен вентилаторен канал, така че вашата машина ще се откроява от тълпата.

Моля, обърнете внимание:

При смяна на дюзите може да се наложи да коригирате изместването Z.

Съвместим с:

Варианти на Prusa i3 MK2/ MK3 (уверете се, че сте избрали правилното напрежение за вашата конфигурация)

 

Тегло 0.2 кг

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

E3D Rapid Change Revo Six 0.4 mm 24-12V

210.00 лв. (2625 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
E3D Rapid Change Revo Six 0.4 mm 24-12V
E3D Rapid Change Revo Six 0.4 mm 24-12V

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *