Количка

Готови ли сте?! Остават няколко часа до нашите намаления

🌟 Обявяваме специална Чернопетъчна оферта! Грабнете най-голямото намаление на Bambu Lab за годината – до -30% на всички техни модели 3D принтери !

Вземете -10% отстъпка на всички филаменти с код FILAMENTS10 и още по-голяма -15% с код FIBERLOGY15 за избрани материали на FIBERLOGY. Горещите намаления са активни от 24.11.23 до 26.11.23. Насладете се на шопинг с нас! 🛒✨

3DPrintX

3d printers and equipment

E3D V6 месингова дюза M6 1mm

Цена за 1 бр.

Описание

Най-широкият избор от висококачествени месингови дюзи на пазара, разработени за 3D печат на идеално гладки слоеве. Модифицирайте своя 3D принтер, за да отпечатвате фини детайли или големи части с дюзите V6 . Тези дюзи са напълно интегрирани в екосистемата от части за 3D принтери на E3D и са съвместими с V6, Lite6 и Titan Aero. Съвместими с 3D принтери Prusa.

Съвместими са с всички 3D принтери, които използват екосистемата E3D V6 (резба M6), включително 3D принтерите Prusa i3 и i3 MK2. Вътрешната геометрия на дюзите V6 е оптимизирана за намаляване на противоналягането, което осигурява плавен и лесен поток на филамента, като същевременно подобрява ефективността на прибиране.

Върхът на дюзата с плоска повърхност, който сплесква слоя, е обработен по поръчка за всеки размер на дюзата. Малкият накрайник на дюзата ви осигурява висока прецизност, а широкият накрайник на дюзата спомага за плавното отпечатване на по-големи слоеве.

Дюзите V6 са обратно съвместими, така че могат да се използват за надграждане на вашия HotEnd V5. Ако използвате топлинен прекъсвач V6, препоръчваме ви да използвате дюза V6.

Тегло 0.05 кг
Размер

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

E3D V6 месингова дюза M6 1mm

3.00 лв. (37 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
E3D V6 Месингова дюза М6
E3D V6 Месингова дюза М6

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *