Ender-5 S1 Creality

Новият и усъвършенстван принтер от серията Ender на Creality е подготвен за висока скорост. С автоматичното нивелиране CR Touch и скоростта на печат от 250 mm/s процесът на печат вече е по-бърз от всякога.

Акценти:

  • Високостабилна кубична рамка
  • Гладко директно изтласкване 300℃
  • Подобрен потребителски интерфейс със сензорен екран
  • Електрическа безопасност и надеждност
  • Автоматично изравняване на CR Touch

Ender-5 S1 Creality

Бързо реализиране на творчески идеи

Модернизирана система за движение с ускорение 2000 мм/сек² и скорост на печат до 250 мм/сек (5 пъти)*. Всяка ос X/Y/Z се задвижва от високопрецизен стъпков двигател. Стоманен трансмисионен вал за свързване и синхронизиране на двата ремъка по оста Y. Мотор с висок въртящ момент по ос Y 42-48 за отзивчиво и прецизно движение.

По-висока ефективност и по-екологичен

Намалява времето за печат за всички видове модели. По-висока ефективност и по-малка консумация на енергия.

Ender-5 S1 Creality

Твърдо застанете зад моделите за качество на печат

Изцяло металната рамка на куба е с класическа декартова структура. Стабилността е подсилена от дебели линейни валове, допълнителни клинове, две конзоли и силиконови опори за легло.

По-висока успеваемост

100% успеваемост при 1000-часов печат при висока скорост 250 mm/s и височина на слоя 0,2 mm.

Ender-5 S1 Creality

Директно екструдиране, адаптирано към гъвкави нишки

Изцяло металният директен екструдер “Sprite” разполага с двойни предавки с предавателно отношение 1:3,5. Той осигурява мощна и равномерна сила на екструдиране от 80 N. Много по-добра при печат с гъвкави нишки като TPU.

Надграждане на горещото устройство за печат при високи температури

Топлинен прекъсвач от титаниева сплав: Ниска топлопроводимост за блокиране на топлинното пълзене. Възможност за укротяване на температури до 300 ℃. Гофриран радиатор: 2,5 пъти по-голяма повърхност, която бързо се охлажда с въздух от безшумен вентилатор с аксиален поток. Голяма камера за топене: 50 мм³ камера за топене, заобиколена от голям 4000 мм³ нагревателен блок.

Ender-5 S1 Creality

Вземете хладен модел незабавно

Специалните въздуховоди “Urus” насочват силния вятър, генериран от голям вентилатор 5015, за директно охлаждане на прясно отпечатаната секция. Отложеният горещ материал ще се втвърди и свърже веднага, като по този начин ще се намали спадането или изкривяването, причинено от прегряване. Така се получават по-добри надвеси, мостове и повече детайли като цяло.

Изследване с високотемпературни нишки

Отваря се цял нов свят, тъй като в играта влизат различни термоустойчиви инженерни пластмасови нишки. Обикновени нишки: PLA, PETG, TPU Високотемпературни нишки*: ABS, PC, ASA, HIPS

Ender-5 S1 Creality

По-бързо калибриране на експертно ниво

Нивелирайте леглото бързо чрез CR Touch автоматично нивелиране и допълнително нивелиране или изместете височината на ос Z с точност до 0,01 мм. Получете перфектния първи слой с по-малко проблеми.

Лесен потребителски интерфейс на сензорния екран

4,3-инчов сензорен екран с широк зрителен ъгъл, чувствителна реакция и потребителски интерфейс с табове. Добавена е и страница за PID контрол на температурата за лесно регулиране.

Ender-5 S1 Creality

Лепкава и огъваща се повърхност за изграждане на PC

Листът от пружинна стомана за PC е с две вдлъбнатини и магнитна основа за бърз монтаж. Матираната PC повърхност е лепкава за моделите. След отпечатване моделът може да бъде отстранен веднага с леко огъване.

Ender-5 S1 Creality

Електрическа безопасност и надеждност

Сигурен авиационен конектор. Затворен 350W захранващ адаптер. И вече никакви разхлабени проводници и кабели с найлоновия калъф за кабелни снопове. Всичко за безопасност и чистота

Ender-5 S1 Creality

 

Тегло 14 кг
Размери 42.5 × 46 × 57 см
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Ender-5 S1 Creality

Original price was: 1250.00 лв..Current price is: 950.00 лв.. (11875 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Ender-5 S1 Creality
Ender-5 S1 Creality

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0