Epsilon W27 Gen 2 BCN3D

BCN3D Epsilon W27

Epsilon W27 е мощен професионален 3D принтер, проектиран да произвежда солидни части с материали от индустриален клас, благодарение на характеристики като пасивна нагревателна камера и пълен корпус. Задвижван от нашата система за независим двоен екструдер (IDEX), Epsilon W27 осигурява изключително здрави функционални части с качество и прецизност.
Основни характеристики:

Технология IDEX:

Удвоете производителността си с независимата система за двойна екструзия.

Готови за индустрията материали:

Печатайте от пластмаси до композитни материали и метали. Всичко това с един и същ принтер.

Огромен обем на печат:

Създавайте големи здрави части със солидни механични свойства.

Автоматично XYZ калибриране:

Намаляване на времето за престой. Съсредоточете се върху печата.

Индексна технология

Режим на дублиране: Настройка, която отпечатва идентични модели едновременно, като удвоява производствения капацитет.
Огледален режим: Режим, който позволява симетрично отпечатване на огледални модели и ускорява итерацията.
Режим на разтворими поддръжки: Процес, при който се отпечатват разтворими части за създаване на сложни структури и се избягват геометричните ограничения.
Режим “Мултиматериал”: Техника, която дава възможност за отпечатване на два различни материала и комбиниране на техните свойства.

Материали, готови за индустрията

Отпечатвайте от пластмаси до композитни материали и метали с индустриалните нишки BCN3D, разработени от известните химически компании BASF и Mitsubishi Chemical, а благодарение на нашата система за отворени нишки работете уверено с всеки материал на трета страна по ваш избор.

Автоматично XYZ калибриране

Системата за автоматично калибриране, вградена в BCN3D Epsilon, калибрира целия принтер за по-малко от 6 минути, като измерва множество точки, за да регулира автоматично височината на печатащата повърхност и (XY) отместването между двете дюзи. Винаги получавайте перфектен първи слой, без да е необходима каквато и да е намеса на потребителя.

Подобрена електроника на версията gen2

Нова вентилационна система: Преди това вентилационната система вкарваше студен въздух във вентилаторите с изтегляне към друга решетка. Беше установено, че това потенциално предизвиква турбулентност във вътрешността, което води до периодична неефективност. За да се реши този проблем, сега потокът от горещ въздух се извлича от вътрешността и понижава вътрешното налягане, за да може вътрешността да абсорбира въздух отвън.

Нови двигатели:

Двигателят Trinamic TMC2130 е заменен с TMC2226. Тези нови драйвери са не само много безшумни, но и работят с по-голяма ефективност и по-добър въртящ момент на двигателя. Докато техните предшественици изискваха радиатори за охлаждане, тези нови вместо това се загряват много малко.

Нова дънна платка:

Отказахме се от търговските компоненти и се спряхме на поръчкови компоненти, специално разработени за нашите продукти. Те са концентрирани в една единствена платка, за разлика от това, че са формирани от няколко търговски части, внедрени в различни области на принтера. Това значително намаление предлага по-опростена и на свой ред по-ефективна основна платка.

 

Тегло 50 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Epsilon W27 Gen 2 BCN3D

15400.00 лв. (192500 точки)

Изчерпан

Epsilon W27 Gen 2 BCN3D
Epsilon W27 Gen 2 BCN3D

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0