Everfil PETG- Малиново Прозрачно – 3DKordo (произведено в ЕС)

Everfil PLA – Малиново Прозрачно 3DKordo е лесен за отпечатване, а Everfil™ PLA предлага гладък ефект при печат. При правилно охлаждане PLA има по-висока скорост на печат, по-ниски височини на слоя и ” overhang – сайтове” с големи ъгли. Комбинацията им с ниска деформация го прави популярен материал за 3D принтиране.
PLA е най-простият материал за 3D FDM печат. PLA е доста издръжлив и свойствата му ни позволяват да произвеждаме сложни, прецизни детайли. Everfil PLA може да бъде подходящ за много евтин, компромисен печат на прототипи и играчки. Лесният печат е благоприятен както за начинаещи, така и за професионални 3D печатари. Everfil PLA – Carmine 3DKordo е биоразградим, така че въздействието му върху околната среда е незначително.
Нишката може да се използва в почти всеки 3D принтер, използващ FDM технология.

Everfil PLA – Малиново Прозрачно 3DKordo е лесен материал за печат, а Everfil™ PLA дава гладък ефект при печат. При правилно охлаждане PLA има по-висока скорост на печат, по-ниска височина на слоя и остри отпечатани ръбове. Комбинацията от това с ниското изкривяване на печата го прави популярен материал за 3D печат . Той има сходни свойства с ABS, но е по-крехък. Може да се използва взаимозаменяемо с него, освен ако спецификата на конкретния 3D принтер не го позволява.

 width=

Кой е 3D KORDO?

Той е лидер на европейския пазар в производството на висококачествени нишки. От 4 години 3D KORDO предлага най-добрите нишки в цяла Европа. Качеството, прецизността и удовлетвореността на клиентите са мотото на тази компания. Най-добрите багрила и най-добрите суровини са синоним на 3D KORDO. Филаментите 3D KORDO се отличават с висока точност както при навиването на шпулата, така и при толеранса на диаметъра и овала на филамента. Всяка шпула се произвежда със страст, която опитът подкрепя. 3D KORDO не се спира на производството на основни нишки като PLA, PET – G или ABS. Компанията непрекъснато разработва и внедрява нови революционни решения за 3D принтиране. Купувайки филамент на 3D KORDO, ние сме сигурни, че получаваме филамент от световна класа, който гарантира най-доброто качество на обектите, отпечатани по технологията FDM/FF.

Как да печатаме?

Следните параметри са само предложените настройки за печат за този материал. За да осигурите най-високо качество на печат, изберете настройките, подходящи за конкретния принтер и условията на печат.

Температура на печат 190 – 220 °С
Температура на масата 50 – 70 °С
Не се изисква затворена камера
Навярно 75 – 100%
Скорост на печат  < 100 mm/s
Oснова : шлифовано стъкло, бояджийска лента, лак за коса
Изтегляне да, 2 – 4 mm
Скорост на прибиране < 40 mm/s

Тегло 1.2 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Everfil PETG – Малиново Прозрачно – 3DKordo (произведено в ЕС)

48.00 лв. (600 точки)

Изчерпан

Everfil PETG - Малиново прозрачно
Everfil PETG - Малиново прозрачно

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0