Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Everfil PETG- Малиново Прозрачно – 3DKordo (произведено в ЕС)

Everfil PLA – Малиново Прозрачно 3DKordo е лесен за отпечатване, а Everfil™ PLA предлага гладък ефект при печат. При правилно охлаждане PLA има по-висока скорост на печат, по-ниски височини на слоя и ” overhang – сайтове” с големи ъгли. Комбинацията им с ниска деформация го прави популярен материал за 3D принтиране.
PLA е най-простият материал за 3D FDM печат. PLA е доста издръжлив и свойствата му ни позволяват да произвеждаме сложни, прецизни детайли. Everfil PLA може да бъде подходящ за много евтин, компромисен печат на прототипи и играчки. Лесният печат е благоприятен както за начинаещи, така и за професионални 3D печатари. Everfil PLA – Carmine 3DKordo е биоразградим, така че въздействието му върху околната среда е незначително.
Нишката може да се използва в почти всеки 3D принтер, използващ FDM технология.

Everfil PLA – Малиново Прозрачно 3DKordo е лесен материал за печат, а Everfil™ PLA дава гладък ефект при печат. При правилно охлаждане PLA има по-висока скорост на печат, по-ниска височина на слоя и остри отпечатани ръбове. Комбинацията от това с ниското изкривяване на печата го прави популярен материал за 3D печат . Той има сходни свойства с ABS, но е по-крехък. Може да се използва взаимозаменяемо с него, освен ако спецификата на конкретния 3D принтер не го позволява.

 width=

Кой е 3D KORDO?

Той е лидер на европейския пазар в производството на висококачествени нишки. От 4 години 3D KORDO предлага най-добрите нишки в цяла Европа. Качеството, прецизността и удовлетвореността на клиентите са мотото на тази компания. Най-добрите багрила и най-добрите суровини са синоним на 3D KORDO. Филаментите 3D KORDO се отличават с висока точност както при навиването на шпулата, така и при толеранса на диаметъра и овала на филамента. Всяка шпула се произвежда със страст, която опитът подкрепя. 3D KORDO не се спира на производството на основни нишки като PLA, PET – G или ABS. Компанията непрекъснато разработва и внедрява нови революционни решения за 3D принтиране. Купувайки филамент на 3D KORDO, ние сме сигурни, че получаваме филамент от световна класа, който гарантира най-доброто качество на обектите, отпечатани по технологията FDM/FF.

Как да печатаме?

Следните параметри са само предложените настройки за печат за този материал. За да осигурите най-високо качество на печат, изберете настройките, подходящи за конкретния принтер и условията на печат.

Температура на печат 190 – 220 °С
Температура на масата 50 – 70 °С
Не се изисква затворена камера
Навярно 75 – 100%
Скорост на печат  < 100 mm/s
Oснова : шлифовано стъкло, бояджийска лента, лак за коса
Изтегляне да, 2 – 4 mm
Скорост на прибиране < 40 mm/s

Тегло 1.2 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Everfil PETG – Малиново Прозрачно – 3DKordo (произведено в ЕС)

48.00 лв. (600 точки)

Изчерпан

Everfil PETG - Малиново прозрачно
Everfil PETG - Малиново прозрачно

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *