Everfil PLA – Златно Жълто – 3DKordo (произведено в ЕС)

Everfil PLA – Златно Жълто 3DKordo е лесен за печат, а Everfil™ PLA предлага гладък ефект на печат. При правилно охлаждане PLA има по-висока скорост на печат, по-ниски височини на слоя и ” overhang – сайтове” с големи ъгли. Комбинацията им с ниска деформация го прави популярен материал за 3D печат.

PLA е най-простият материал за 3D FDM печат. PLA е доста издръжлив и свойствата му ни позволяват да произвеждаме сложни, прецизни детайли. Everfil PLA – Златно Жълто може да бъде подходящ за много евтин, компромисен печат на прототипи и играчки. Лесното принтиране е благоприятно както за начинаещи, така и за професионални 3D печатари. Everfil PLA – Бял мрамор 3DKordo е биоразградим, така че въздействието му върху околната среда е незначително. Нишката може да се използва в почти всеки 3D принтер, използващ FDM технология.

Everfil PLA – Златно Жълто 3DKordo е лесен материал за печат, а Everfil™ PLA дава гладък ефект при печат. При правилно охлаждане PLA има по-висока скорост на печат, по-ниска височина на слоя и остри отпечатани ръбове. Комбинацията от това с ниски изкривявания при печат го прави популярен материал за 3D печат. Той има сходни свойства с ABS, но е по-крехък. Може да се използва взаимозаменяемо с него, освен ако спецификата на конкретния 3D принтер не го позволява.

Кой е 3D KORDO?

Той е лидер на европейския пазар в производството на нишки с най-високо качество. В продължение на 4 години 3D KORDO предоставя най-добрите филаменти в цяла Европа. Качеството, прецизността и удовлетвореността на клиентите са мотото на тази компания. Най-добрите багрила и най-добрите суровини са синоним на 3D KORDO. Нишките 3D KORDO се отличават с висока точност както при навиването на шпулата, така и при толеранса на диаметъра и овала на нишката. Всяка шпула се произвежда със страст, която опитът подкрепя. 3D KORDO не се спира на производството на основни нишки като PLA, PET – G или ABS. Компанията непрекъснато разработва и внедрява нови революционни решения за 3D принтиране. Закупувайки филамент на 3D KORDO, ние сме сигурни, че получаваме филамент от световна класа, който гарантира най-доброто качество на обектите, отпечатани по технологията FDM/FF.

Как да печатаме?

Следните параметри са само предложените настройки за печат за този материал. За да осигурите най-високо качество на печат, изберете настройките, подходящи за конкретния принтер и условията на печат.

  • Температура на печат 190 – 220 °C
  • Температура на масата 50 – 70 °С
  • Не се изисква затворена камера
  • Навяхване 75 – 100%
  • Скорост на печат < 100 mm/s
    шлифовано стъкло, бояджийска лента, лак за коса
  • Изтегляне да, 2 – 4 mm
  • Скорост на прибиране < 40 mm/s

 

Тегло 1.2 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Everfil PLA – Златно Жълто – 3DKordo (произведено в ЕС)

48.00 лв. (600 точки)

Изчерпан

Everfil PLA- златно жълто 3DKordo (made in EU)
Everfil PLA- златно жълто 3DKordo (made in EU)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0