Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Adventurer 3 FlashForge

Flashforge Adventurer 3 – Достъпен и лесен за използване 3D принтер от начално ниво с камера

Flashforge Adventurer 3 принадлежи към новото поколение интуитивни 3D принтери от начално ниво за вашето бюро. С Adventurer 3 можете лесно, достъпно и удобно да постигнете добри резултати при 3D принтирането. Благодарение на вградената му камера можете да наблюдавате своите 3D отпечатъци онлайн от всяко място по света. Изключителните му характеристики го правят идеален за начинаещи. Започнете да принтирате 3D сега – никога не е било по-лесно. Този 3D принтер има и други иновативни функции, като например лесно подвижно легло за печат и лесно сменяема дюза. Управлявайте го удобно онлайн с помощта на Cloud-Print и вградената му камера. Компактният му дизайн се побира на бюрото ви. Характеристиките му го превръщат в идеалния 3D принтер за образование, обучение и домашна употреба.
Продуктови характеристики на този 3D принтер от начално ниво:

  • Минималистичен, стилен и компактен дизайн
  • Лесна смяна на дюзата – сменяйте дюзата си с освобождаването на щипка
  • Бързо нагряване до 200°C (392°F) за 50 секунди благодарение на вградената тръба от неръждаема стомана
  • Вградена Wi-Fi връзка
  • Автоматично подаване на нишка: Просто поставете шпулата с филамент
  • Затворено пространство за монтаж, подвижно и гъвкаво отопляемо легло за печат
  • Изключително тиха работа – само 45 децибела
  • Дистанционно наблюдение в цял свят с вградена HD камера с резолюция 2 милиона пиксела
  • Пълноцветен сензорен екран с прост дизайн на потребителския интерфейс
  • Работете с 3D Cloud – интегрирана платформа за ресурси за 3D печат

Минималистичен, стилен и компактен дизайн

Купете Flashforge Adventurer 3 сега и се сдобийте с устройство с минималистичен, стилен и компактен дизайн за вашето бюро. То се вписва идеално в модерното ви работно място и се слива безпроблемно с работната ви среда. Тихата му работа ви позволява да работите необезпокоявани.

Лесна смяна на накрайника

Като просто сменяте дюзата, можете да я почиствате и поддържате с лекота. Ако искате да я смените, това става интуитивно и бързо.
Бързо загряване до 200°C за 50 секунди

Бързото нагряване ви позволява да започнете да отпечатвате първия си слой в 3D веднага. Бъдете бързи и започнете да печатате в 3D веднага. Това ви спестява време и ви позволява незабавно да проверите дали устройството ви произвежда първия слой чисто.

Вградена Wifi връзка

Вграденият Wifi модул ви позволява да поставите 3D принтера си на правилното място, без досадни кабели. Свържете го към домашната си мрежа, компютър или мобилно устройство.
Автоматично подаване на нишки

Имате ли проблеми с подаването на филамент? С Flashforge Adventurer 3 трудностите са в миналото. Просто поставете филамента в автоматичното устройство за подаване на филамент. Adventurer 3 се грижи сам за всичко останало.

Затворено пространство за монтаж и подвижно и гъвкаво отопляемо легло за печат

Затвореното пространство за инсталиране позволява 3D печат с ABS и филамент, който е склонен към деформации. След процеса на изграждане можете да извадите готовите си обекти лесно и без повреди благодарение на гъвкавото печатащо легло.
Лесно управление чрез сензорен екран и контрол по целия свят благодарение на 3D Cloud

Flashforge Adventurer 3 се характеризира с много лесно и интуитивно управление чрез сензорния си дисплей. Благодарение на неговата съвместимост можете да го управлявате в цял свят чрез 3D Cloud.

3D Cloud – интегрирана платформа за 3D печат

3D Cloud е интегрирана платформа за 3D печат. Тя ви предлага безплатно съхранение (регистрирайте се онлайн), архивиране и споделяне на файлове, взаимодействие с други потребители, автоматично нарязване на вашите CAD файлове за печат. Тя ви предлага и безплатна база данни с модели и онлайн управление на процесите на 3D печат. Прехвърляйте, наблюдавайте и управлявайте лесно множество 3D принтери.

Тегло 20 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

FlashForge Adventurer 3

790.00 лв. (9875 точки)

Изчерпан

FlashForge Adventurer 3
FlashForge Adventurer 3

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *