Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

FlashForge Guider 3 (300 x 250 x 340mm)

Guider 3

Guider 3 е специално проектиран за малки производствени партиди. Леката и компактна структура на машината, простата и мощна система за управление, както и бързата и ефективна способност за доставка гарантират непрекъснат процес на производство на малки партиди при различни сценарии и осигуряват евтини и прости производствени методи.

Лека и компактна конструкция за гъвкаво производствено пространство

Новият дизайн на структурата на машината подобрява степента на използване на вътрешното пространство на оборудването, реализира разширяване на обема на конструкцията, като в същото време оборудването заема по-малко място, предлагайки гъвкаво оформление на производствената линия. Цялата рамка приема алуминиева структура, а корпусът – леки и издръжливи ABS и акрилни листове, което реализира лекия дизайн отвътре навън, като същевременно осигурява и стабилен печат.

Структура CoreXY за бързо производство

Guider 3 допринася за ефективния работен процес и отговаря на търсенето на бърза доставка на персонализирания пазар; Той приема по-плавната структура за движение CoreXY, поддържа високоскоростен и нискошумен печат, което спестява времето за печат, осигурява стабилен печат и носи ефективно изживяване при печат.

Стабилен и безпроблемен процес на работа

Като първа стъпка за започване на печата, нивелирането е от решаващо значение за успеха и качеството на печата. Guider 3 оптимизира спомагателната система за нивелиране и автоматичната система за нивелиране, за да ви гарантира работа по нивелиране във всички посоки. Възприетият високочувствителен и индуктивен сензор за близост открива и запазва данните за първоначалната равнинност на хоризонталната платформа и интелигентно компенсира височината на платформата чрез оста Z по време на процеса на печат, за да осъществи автоматично нивелиране

Модернизирана структура на екструдера

Подходящ за различни нишки, дизайнът на структурата на екструдера с двойно зъбно колело увеличава силата на подаване на нишките със 150% и предизвиква по-малко проблеми със запушването, като изобщо не отстъпва на различните изисквания за приложение.

Бързо освобождаваща се дюза

Дюзата с бързо освобождаване, с множество опции за диаметър, е лесна за смяна и поддръжка и може да отговаря на различни изисквания за употреба.

Тегло 35.00 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

FlashForge Guider 3 (300 x 250 x 340mm)

5800.00 лв. (72500 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
FlashForge Guider 3
FlashForge Guider 3

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *