Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Hotend за Anycubic Kobra Max

Hotend за Anycubic Kobra Max

Увеличете температурата на вашите 3D принтове с този ъпгрейд за Anycubic Kobra Max. Проектиран специално за 3D принтера Kobra Max, този хотенд достига по-високи температури, за да работи с лекота с по-взискателни филаменти. Независимо дали печатате с ABS, PETG или екзотични филаменти като поликарбонат, този хотенд има мощността и прецизността да осигури професионални резултати.

Преминете на следващото ниво на 3D принтера си Kobra Max с този високопроизводителен ъпгрейд. Прецизно разработен за Kobra Max, той повишава качеството на печат и надеждността, така че да можете да създавате по-големи и по-смели отпечатъци. Изработен от първокласни компоненти, той се загрява бързо и поддържа точна, постоянна температура по време на дълги разпечатки, така че няма да губите време или да разваляте разпечатки.

Монтажът отнема само няколко минути, така че ще използвате възможностите на вашия Kobra Max за нула време. За ентусиастите на 3D принтирането, които искат да разширят хоризонтите си по отношение на материалите, този хотенд открива цял нов свят от възможности. Така че давайте напред, разгърнете креативността си и печатайте без ограничения – този хотенд е създаден за тази работа.

Тегло 0.200 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Hotend за Anycubic Kobra Max

38.00 лв. (475 точки)

Изчерпан

Hotend за Anycubic Kobra Max
Hotend за Anycubic Kobra Max

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *