K1 CREALITY

K1 CREALITY

K1 – Кралят на скоростта

K1, със своята зашеметяваща скорост, ще запали хората по 3D принтирането. Бързата скорост съкращава времето за печат и повишава ефективността. той използва по-малко енергия за същата продукция, като по този начин е по-екологичен. Най-важното е, че той се фокусира върху чистата радост от създаването.

Бързо, по епичен начин

Безумни 600 mm/s. K1 е 12 пъти по-бърз от обикновен FDM 3D принтер. Седнете плътно, за да изпитате тръпката от спиращата дъха скорост.

Винаги печатайте с пълна скорост

С ускорение от 20000 мм/сек², K1 се ускорява до 600 мм/сек само за 0,03 сек, осигурявайки пълна скорост за 90% от времето за печат.

K1 CREALITY

Бърза настройка за скорост

K1 съчетава пъргавия Core XY с олекотена печатаща глава с тегло 190 г за по-малка инерция на движението. Гъвкав и бърз.

32mm³/s Поток при пълен взрив

Нов керамичен нагревател, обгръщащ целия нагревател. Той се нагрява до 200 ℃ за 40 секунди и разтопява нишката мигновено. Директен екструдер с двойно предаване, осигуряващ 50N силна сила на екструдиране. Гореща част с топлинен прекъсвач от титанова сплав и дюза от медна сплав, работеща с отлични резултати при температура до 300 ℃.

K1 CREALITY

Охлаждане на модела чрез двойни вентилатори

Голям вентилатор на печатащата глава с въздуховоди охлажда директно модела. Допълнителен вентилатор с мощност 18 W в камерата за изграждане също подобрява охлаждащия ефект.

Моделът се втвърдява, преди да се получат каквито и да било нанизи и деформации. Той позволява мостове и надвеси без подпори.

K1 CREALITY

Creality Print 4.3 с гени за скорост

Най-новата самостоятелно разработена машина за нарязване Creality Print 4.3 включва богати предварителни настройки и оптимизира процеса на нарязване в 3 прости етапа. Още по-добре е, че тя подсилва високоскоростния печат с променлива ширина на линията, път на дъгата и т.н.

Бърза операционна система и хардуер на Creality

K1 използва интелигентната операционна система Creality. Тя разполага с опростен потребителски интерфейс и синхронизира данни и команди с компютър, телефон, облак и допълнителни модули. Бързият двуядрен процесор с честота 1,2 GHz осигурява високоскоростен печат с лекота. ROM паметта с капацитет 8G съхранява до 400 файла с модели и позволява бързо писане и четене.

K1 CREALITY

K1 Характеристики:

  • Бързо загряващо се нагревателно легло: Нагревателният панел от алуминиева сплав разпространява топлината равномерно и бързо. Достига 60°C само за 180 сек.
  • Гъвкава плоча за изграждане: Лепкава и устойчива на топлина, тя работи добре с широк спектър от филаменти. Фино матираната повърхност прави дъното на модела фино и гладко. Може да се огъва за бързо отстраняване на отпечатъка.
  • Самотест с едно докосване: Направете едно докосване и K1 ще направи самотест на екструдера, нагревателната плоча, камерата (опция), вентилатора, нивелирането и др. Всяка открита аномалия ще се появи на дисплея. Така че потребителите могат да продължат уверено без проблеми.
  • Автоматично нивелиране без ръце: В нагревателното легло са вградени масив от сензори за деформация, които генерират точна нивелираща мрежа. Целият процес се извършва самостоятелно след започване на печата. Не е необходимо да си мръднете пръста или да обръщате внимание.

Свързан и безгрижен контрол

K1 може да печата чрез USB устройство или WiFi. С мрежова връзка K1 може да се управлява или наблюдава* от разстояние от Creality Print или Creality Cloud APP/WEB. Позволено е и клъстерно управление, когато много принтери K1 са онлайн. След приключване на печата или при отклонение от нормалното, на телефона или компютъра ви ще бъде изпратено известие. Не е необходимо повече да наблюдавате отблизо.

K1 CREALITY

Изправете се твърдо пред предизвикателството на скоростта

Рамата на K1 от алуминиева сплав, излята под налягане, е обработена с CNC, за да бъде прецизна и твърда. Тя позволява стабилно отпечатване при висока скорост. А качеството на печат е отлично през цялото време.

Без звънене при висока скорост

G-сензор в печатащата глава измерва резонансните честоти при високоскоростен печат и автоматично настройва принтера, за да ги намали. Вече няма призраци или звънене при печат.

Деликатна текстура без Z-образни ленти

Модернизираната Z-ос с по-точно позициониране ефективно намалява Z-лентите. Текстурата никога не е била толкова фина.

K1 CREALITY

K1 CREALITY

 

Тегло 16 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

K1 CREALITY

1290.00 лв. (16125 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
K1 CREALITY
tbi bank loading
моля изчакайте
K1 CREALITY

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0