Количка

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви уведомим, че поради голямото количество поръчки във връзка с Черния петък, обработката и изпращането на вашите поръчки може да отнеме малко повече време от обичайното.

Извиняваме се за неудобството и благодарим за търпението, и разбирането.

3DPrintX

3d printers and equipment

K1 CREALITY

K1 – Кралят на скоростта

K1, със своята зашеметяваща скорост, ще запали хората по 3D принтирането. Бързата скорост съкращава времето за печат и повишава ефективността. той използва по-малко енергия за същата продукция, като по този начин е по-екологичен. Най-важното е, че той се фокусира върху чистата радост от създаването.

Бързо, по епичен начин

Безумни 600 mm/s. K1 е 12 пъти по-бърз от обикновен FDM 3D принтер. Седнете плътно, за да изпитате тръпката от спиращата дъха скорост.

Винаги печатайте с пълна скорост

С ускорение от 20000 мм/сек², K1 се ускорява до 600 мм/сек само за 0,03 сек, осигурявайки пълна скорост за 90% от времето за печат.

Бърза настройка за скорост

K1 съчетава пъргавия Core XY с олекотена печатаща глава с тегло 190 г за по-малка инерция на движението. Гъвкав и бърз.

32mm³/s Поток при пълен взрив

Нов керамичен нагревател, обгръщащ целия нагревател. Той се нагрява до 200 ℃ за 40 секунди и разтопява нишката мигновено. Директен екструдер с двойно предаване, осигуряващ 50N силна сила на екструдиране. Гореща част с топлинен прекъсвач от титанова сплав и дюза от медна сплав, работеща с отлични резултати при температура до 300 ℃.

Охлаждане на модела чрез двойни вентилатори

Голям вентилатор на печатащата глава с въздуховоди охлажда директно модела. Допълнителен вентилатор с мощност 18 W в камерата за изграждане също подобрява охлаждащия ефект.

Моделът се втвърдява, преди да се получат каквито и да било нанизи и деформации. Той позволява мостове и надвеси без подпори.

Creality Print 4.3 с гени за скорост

Най-новата самостоятелно разработена машина за нарязване Creality Print 4.3 включва богати предварителни настройки и оптимизира процеса на нарязване в 3 прости етапа. Още по-добре е, че тя подсилва високоскоростния печат с променлива ширина на линията, път на дъгата и т.н.

Бърза операционна система и хардуер на Creality

K1 използва интелигентната операционна система Creality. Тя разполага с опростен потребителски интерфейс и синхронизира данни и команди с компютър, телефон, облак и допълнителни модули. Бързият двуядрен процесор с честота 1,2 GHz осигурява високоскоростен печат с лекота. ROM паметта с капацитет 8G съхранява до 400 файла с модели и позволява бързо писане и четене.

K1 Характеристики:

  • Бързо загряващо се нагревателно легло: Нагревателният панел от алуминиева сплав разпространява топлината равномерно и бързо. Достига 60°C само за 180 сек.
  • Гъвкава плоча за изграждане: Лепкава и устойчива на топлина, тя работи добре с широк спектър от филаменти. Фино матираната повърхност прави дъното на модела фино и гладко. Може да се огъва за бързо отстраняване на отпечатъка.
  • Самотест с едно докосване: Направете едно докосване и K1 ще направи самотест на екструдера, нагревателната плоча, камерата (опция), вентилатора, нивелирането и др. Всяка открита аномалия ще се появи на дисплея. Така че потребителите могат да продължат уверено без проблеми.
  • Автоматично нивелиране без ръце: В нагревателното легло са вградени масив от сензори за деформация, които генерират точна нивелираща мрежа. Целият процес се извършва самостоятелно след започване на печата. Не е необходимо да си мръднете пръста или да обръщате внимание.

Свързан и безгрижен контрол

K1 може да печата чрез USB устройство или WiFi. С мрежова връзка K1 може да се управлява или наблюдава* от разстояние от Creality Print или Creality Cloud APP/WEB. Позволено е и клъстерно управление, когато много принтери K1 са онлайн. След приключване на печата или при отклонение от нормалното, на телефона или компютъра ви ще бъде изпратено известие. Не е необходимо повече да наблюдавате отблизо.

Изправете се твърдо пред предизвикателството на скоростта

Рамата на K1 от алуминиева сплав, излята под налягане, е обработена с CNC, за да бъде прецизна и твърда. Тя позволява стабилно отпечатване при висока скорост. А качеството на печат е отлично през цялото време.

Без звънене при висока скорост

G-сензор в печатащата глава измерва резонансните честоти при високоскоростен печат и автоматично настройва принтера, за да ги намали. Вече няма призраци или звънене при печат.

Деликатна текстура без Z-образни ленти

Модернизираната Z-ос с по-точно позициониране ефективно намалява Z-лентите. Текстурата никога не е била толкова фина.

 

Тегло 16 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

K1 CREALITY

1290.00 лв. (16125 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
K1 CREALITY
K1 CREALITY

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *