K1 Max Creality

K1 Max Creality

Бързо, по епичен начин

Безумни 600 mm/s. Серията K1 е 12 пъти по-бърза от обикновен FDM 3D принтер. Седнете плътно, за да изпитате тръпката от спиращата дъха скорост.

Маневрена настройка за скорост

K1 Max съчетава пъргавия Core XY с лека печатаща глава с тегло 190 г за по-малка инерция на движението. Гъвкав и бърз.

Поток от 32 mm³/s в пълна скорост

Нов керамичен нагревател, обгръщащ целия горещ елемент. Той се нагрява до 200 ℃ за 40 секунди и разтопява нишката мигновено. Директен екструдер с две предавки, осигуряващ 50N силна сила на екструдиране. Гореща част с топлинен прекъсвач от титанова сплав и дюза от медна сплав, работеща с отлични резултати при температура до 300 ℃.

K1 Max Creality

Охлаждане на модела чрез двойни вентилатори

Голям вентилатор на печатащата глава с въздуховоди охлажда директно модела. Допълнителен вентилатор с мощност 18 W в камерата за изграждане също подобрява охлаждащия ефект.

Моделът се втвърдява, преди да се получат каквито и да било нанизи и деформации. Той позволява мостове и надвеси без подпори.

K1 Max Creality

Creality Print 4.3 с гени за скорост

Най-новата самостоятелно разработена машина за нарязване Creality Print 4.3 включва богати предварителни настройки и оптимизира процеса на нарязване в 3 прости етапа. Още по-добре е, че тя подсилва високоскоростния печат с променлива ширина на линията, път на дъгата и т.н.

Максимален капацитет, ефективно използване на пространството

K1 Max се отличава с голям обем за изграждане 300x300x300 мм, чудесен за бързо създаване на прототипи или проверка на дизайна. Освен това предлага високо съотношение на обема за изграждане към размера на принтера от 25,5%. K1 Max е най-ефективният по отношение на размерите FDM 3D принтер в своя клас.

K1 Max Creality

Безгрижно отпечатване с помощта на AI

  • AI LiDAR
  • Камера с изкуствен интелект
  • Creality OS
  • Контрол на множество принтери

AI LiDAR се грижи за първия слой

Все още се притеснявате за първия слой? Просто оставете всичко на AI LiDAR на K1 Max. LiDAR с разделителна способност 1 μm ще сканира първия слой сам. Той ще спре печатането и ще ви уведоми веднага, ако нещо се обърка.

Камерата с изкуствен интелект следи внимателно

K1 Max използва камера с изкуствен интелект, за да следи за повреда на спагети, чужди предмети, отломки и др. Тя ще ви предупреди при възникване на грешка. Тя също така поддържа наблюдение в реално време и създава времеви снимки за споделяне.

Операционна система Creality

K1 Max използва интелигентната операционна система Creality OS. Тя разполага с опростен потребителски интерфейс и синхронизира данни и команди с компютър, телефон, облак и допълнителни модули. Бързият двуядрен процесор с честота 1,2 GHz захранва с лекота високоскоростния печат. ROM паметта с капацитет 8G съхранява до 400 файла с модели и позволява бързо писане и четене.

Интелигентна помощ за вашето печатно стопанство

След като K1 Max е свързан чрез WiFi или RJ45 Ethernet порт към LAN или интернет, можете да наблюдавате и контролирате печата от компютър или телефон със софтуера Creality Print или Creality Cloud. Още по-добре е, че когато много принтери K1 Max са онлайн, те могат лесно да бъдат групирани или групирани за обемно производство.

K1 Max Creality

Твърда рамка, стабилно качество

Рамката от алуминиева сплав, излята под налягане, на K1 Max е обработена с CNC, за да бъде прецизна и твърда.Тя позволява стабилен печат при висока скорост. А качеството на печат е отлично през цялото време.

Деликатна текстура без Z-образни ленти

Модернизираната Z-ос с по-точно позициониране ефективно намалява Z-лентите. Текстурата никога не е била толкова фина.

K1 Max Creality

K1 Max Creality

Creality K1 Series Finally Uncovered | An Epic Leap Forward 600mm/s Printing Speed

Тегло 22 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

K1 Max Creality

2190.00 лв. (27375 точки)

Изчерпан

K1 Max Creality
tbi bank loading
моля изчакайте
K1 Max Creality

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0