Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Matter and Form 3D скенер v2 с Quickscan

Описание на продукта

Функцията +Quickscan заснема геометрията само за 65 секунди! В комплект с 3D скенера V2, MFStudio и +Quickscan дават удовлетворяващи, бързи резултати, които ви позволяват да настроите сканирането и да наблюдавате как обектът се материализира на екрана като магия. Ще се убедите, че експериментирате и се учите да овладявате 3D сканирането за нула време.

Насладете се на пълен контрол върху настройките за сканиране с невероятните инструменти на MFStudio. Постигайте страхотни резултати бързо и с лекота. Станете изобретателни и създайте нещо впечатляващо!

Какво е включено

1x 3D скенер V2
1x USB B кабел
1x адаптер за променлив ток
4 взаимозаменяеми световни захранващи щепсела
1x Карта за калибриране
1x Ръководство за потребителя
1x Информационна брошура за продукта
1x малка пластмасова играчка
Софтуер MFStudio с +Quickscan

Перфектният спътник за 3D принтиране, скенерът Matter and Form V2, е проектиран да се интегрира безпроблемно във вашия работен процес. Просто сканирайте, създайте мрежа и експортирайте творението си, за да го използвате с всеки 3D принтер в света.

Основните характеристики включват:

  • 65 секунди време за сканиране
  • Максимални размери на сканиране: височина: 25 cm (9,8 инча), диаметър: 18 cm (7,0 инча), тегло: 3,0 kg (6,6 фунта)
  • Точност до 0,1 мм с прецизността на безопасни за очите червени лазери
  • Работи с Mac OS 10.11+, Windows (64 bit) 7, 8.11, 10
  • Работи с почти всички видеокарти

Перфектната комбинация с 3D печат

Перфектният спътник за 3D принтиране, V2, е проектиран да се интегрира безпроблемно във вашия работен процес. Просто сканирайте, създайте мрежа и експортирайте творението си, за да го използвате с всеки 3D принтер в света.

Елегантен, сгъваем дизайн

Проектиран така, че да се плъзга безпроблемно във вашето работно пространство. Поддържайте скенера и работното си място спретнати и чисти с интегрирания калъф, който предпазва както въртящия се плот, така и камерата. Просто сгънете основата, когато не я използвате. Не е необходим друг защитен калъф или калъф за съхранение.

За изкуство и дизайн

Започнете да въвеждате цифрови техники в творческия си процес. Независимо дали сте начинаещ в 3D или професионалист в областта на цифровите технологии, V2 може да разкрие пред вас нови възможности. Изградете интуитивен мост между физическата и виртуалната среда, за да разнообразите процеса си.

Matter and Form x Little Shop of Hearts

За архивиране и проучване

Нов начин за анализиране. Съхранявайте артефакти и споделяйте реални показатели с помощта на цифрово архивиране. Открийте възможности с интерактивни, тактилни учебни преживявания. Съхранявайте и популяризирайте културното наследство с технологиите на 21-ви век.

За образование в 3D

Обединете изкуствата, науките и технологиите чрез проектно базирано обучение с помощта на 3D сканиране. Разнообразните приложения на 3D сканирането позволяват уникален, практически метод за изследване на основни дисциплинарни теми. Учениците, работещи с 3D принтери, вече разполагат със скоростта, точността и собствеността, за да разширят идеите си по-нататък.

 

Тегло 3 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Matter and Form 3D скенер v2 с Quickscan

1690.00 лв. (21125 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Matter and Form 3D Scanner v2 with Quickscan
Matter and Form 3D Scanner v2 with Quickscan

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *