Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

MK10 Закалена дюза 0,6 mm (за изцяло металнен хотенд) – 1 бр.

Премиум дюза от PrimaCreator.

Подходяща за всички Wanhao, които използват изцяло металнен хотенд за MK10. Резба M7

Да имаш висококачествена дюза е като да имаш остър молив, тя ти е необходима, за да получиш страхотен печат.

Всички дюзи от PrimaCreator са изработени от най-добрия висококачествен месинг, мед или стомана (в зависимост от вида) и са изработени в най-модерната фабрика.

Всички дюзи се произвеждат с толеранс по-малък от ± 0,01 мм.

Това означава, че вашата филаментна нишка ще има много гладка и чиста повърхност при екструдиране, което, разбира се, води до по-добри отпечатъци.

Имайте предвид, че MK10 закалена дюза на PrimaCreator може да е съвместима с вашия принтер, но разстоянието между дюзата и леглото трябва да се регулира.

Процес на изработка:

Процесът на изработване на дюза PrimaCreator започва с избран висококачествен материал. Когато материалът стигне до фабриката, първо се прави оптична проверка на материала, който ще се използва за всяка партида дюзи. След това е време материалът да се притисне (да се превърне в дълга пръчка). В нашия процес това се прави само веднъж. При много други (по-евтини) случаи този процес трябва да се повтори няколко пъти. Често дори 3-4 пъти, и въпреки това не се получават същите резултати.

След този процес материалът преминава през вана за ултразвуково почистване, след което се почиства отново и се предпазва от повърхностно окисляване.

Дюзата придобива форма с милиметрова точност, като толерансът е по-малък от ± 0,01 mm.

Процесът на отстраняване на острите ръбове от дюзите е много важна стъпка, тъй като това съставлява голяма част от резултата. Ако по дюзата останат прекалено много остри ръбове, тя ще бъде по-склонна към запушване. Затова е важно дюзата да бъде много гладка и чиста, преди да се използва. Във всяка партида се избират няколко дюзи, които се разрязват наполовина, за да се гарантира, че са спазени всички спецификации и че повърхността е в перфектно състояние.

След това дюзите се проверяват за последен път и се опаковат поотделно в защитна кутия – готови да бъдат изпратени до вас.

Серията дюзи от PrimaCreator е идеалният избор за хора, които искат само най-доброто и то на изгодна цена!

 

Тегло 0.05 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

MK10 Закалена дюза 0,6 mm (за изцяло металнен хотенд)

24.00 лв. (300 точки)

Изчерпан

MK10 Закалена дюза
MK10 Закалена дюза

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *