Количка

🌟 Обявяваме специална Чернопетъчна оферта! Грабнете най-голямото намаление на Bambu Lab за годината – до -30% на всички техни модели 3D принтери !

Вземете -10% отстъпка на всички филаменти с код FILAMENTS10 и още по-голяма -15% с код FIBERLOGY15 за избрани материали на FIBERLOGY. Горещите намаления са активни от 24.11.23 до 26.11.23. Насладете се на шопинг с нас! 🛒✨

3DPrintX

3d printers and equipment

PETG Филамент- Черен AzureFilm (произведен в ЕС)

PETG филамент – черен (полиетилен терефталатна, polyethylene terephthalate) филамент е пластмасова нишка. Съчетава свойствата на ABS нишката и PLA нишката .

  • Твърд
  • Устойчив на температура
  • Изключително издръжлив
  • Лесен за отпечатване

Поради тези си свойства PETG е филамент за 3D принт, който трябва да имате. Той е екологичен и може да бъде рециклиран след употреба. Има отличната химическа стабилност. PETG е материал, който отговаря на всички изисквания на Европейския парламент и на Съвета относно изкуствените вещества в контакт с хранителни продукти и лекарства.

PETG филамент – черен, изключително издръжлив, твърд и без мирис. Това е отлична нишка, съчетаваща комбинация от сила и гъвкавост. Използва за отпечатване на механични продукти, както и в роботиката.

Тъй като има изключително минимална степен на свиване и огъване, той е идеален за печат на големи продукти. Това е материал, който се отличава с гланцово покритие и поради това се използва и за отпечатване на декоративни елементи. За добри резултати трябва да печатате при температура 220-230 ° C, а работният плот трябва да се нагрее до 80-90 ° C. Моля, обърнете внимание, че температурният диапазон на носителя за печат може леко да се различава в зависимост от използването на различни принтери.

Пластмасовата нишка от PETG материал лесно се прилепва към работния плот, така че да може да се отпечатва върху акрилна, стъклена или полиамидна лента.

Предимството на PETG материала е, че не се нуждаете от затворен принтер, а скоростта на печат е сравнима с тази на печат с PLA.

Материалът PETG има отлична носеща структура, благодарение на здравината, която помага да се гарантира, че слоевете са перфектно залепени по време на печат и следователно продуктите са структурно здрави и устойчиви на механични влияния.

 

AZUREFILM LIGHT GREEN PETG - Excellent mechanical resistance at LOW COST!

Още клипове ТУК

Тегло 1.3 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

PETG Филамент- Черно – AzureFilm (произведен в ЕС)

43.00 лв. (537 точки)

Изчерпан

PETG филамент- черен
PETG филамент- черен

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *