Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Photon Ultra DLP Anycubic

DLP срещу LCD

DLP проекторът може да прожектира лъч с по-висока равномерност, а равномерността на светлината на формиращата повърхност е по-голяма от 90%. При LCD принтера източникът на светлина е винаги включен, което води до изтичане на светлина, дори върху тъмни пиксели.

Настолен DLP® 3D принтер

Anycubic Photon Ultra е новаторски потребителски DLP 3D принтер. Anycubic работи съвместно с Texas Instruments, за да въведе технологията за цифрова обработка на светлината (DLP) в производството на настолни 3D принтери.

Дълготрайност

Благодарение на технологията DLP® системата на светлинния източник на Anycubic Photon Ultra не се нуждае от подмяна толкова често, колкото LCD 3D принтер, и има живот над 20 000 часа, 10 пъти по-дълъг от 2000 часа при монохромните LCD екрани.

Пестене на енергия

Номиналната мощност на Photon Ultra е едва 12 W, което е колкото мощността на обикновена електрическа крушка и само 1/5 от 60 W мощност на LCD 3D принтер.

Блестящо бързо

Светкавично бързият оптичен двигател на Ultra ускорява процеса на печат до само 1,5 секунди на слой, което е 1/5 от 8-те секунди на слой при оригиналния Photon. Скоростта на печат е до 6 см на час, три пъти по-бързо от оригиналния Photon от 2 см на час.

Безшумно отпечатване

DLP принтерите отделят по-малко топлина поради ниската си консумация на енергия. Топлината се разсейва чрез радиатор, без да съдържа охлаждащ вентилатор, за да се осигури тиха среда за печат за потребителите.

Какво е включено
– Наръчник на потребителя
– Фуния
– Комплект инструменти
– USB памет
– Стъргало
– Казан за смола
– Платформа
– Захранващ кабел
– Протектор за LCD екрана
– Ръкавица

 

Тегло 7 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Photon Ultra DLP Anycubic

890.00 лв. (11125 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Photon Ultra DLP Anycubic
Photon Ultra DLP Anycubic

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *