Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

PLA Филамент – Лито Бяло AzureFilm (произведено в ЕС)

Препоръки за отпечатване:
Температура на дюзата: 200-230°C
Отопляемо легло: Не се изисква (препоръчва се 50-60°C)
Скорост на печат: 50-100 mm/s

AzureFilm litho PLA е специално адаптирана нишка за 3D литографски печат. Можете лесно да отпечатате този 3D филамент с всеки 3D принтер.

Ако искате да научите как да направите своя собствена литофания, последвайте този линк.

PLA е най-популярният вид 3D филамент, вероятно защото е един от най-лесните за отпечатване 3D филаменти и не се деформира толкова лесно, което означава, че не изисква нагревателно легло (въпреки че определено помага да се нагрее). Друго предимство на използването на PLA е, че се счита за филамент без мирис и е по-щадящ околната среда от много други филаменти за 3D принтери.

Дотук звучи като перфектна 3D нишка, но както всяка друга пластмаса, и тя има някои недостатъци; материалът PLA е устойчив на ниски температури и ще започне да губи механична якост при температури над 60 °C. Също така е важно да споменем, че тази нишка е крехка, така че избягвайте да правите 3D модели от PLA, които могат да бъдат огънати, усукани или многократно изпуснати. Вместо това го използвайте за изработване на 3D модели като декорации, играчки с ниска степен на износване, части за прототипи и контейнери.

Въпреки че нашата PLA нишка е изработена от материали, които са безопасни за храни, не препоръчваме многократно да пиете или да ядете от вашите 3D отпечатъци, защото с течение на времето там могат да се натрупат бактерии.

Нашата PLA нишка е съвместима с почти всички 3D принтери, включително принтерите Creality и MakerBot, Ultimaker, Artillery, Flashforge, Creatbot, Makergear, Bukobot, Type A Machines и много други.

AzureFilm PLA филаментите се предлагат в различни цветове и варианти; от основните цветове като бяло и черно до светещи в тъмното свойства или такива, смесени с истинско дърво или брокат.

✅ Лесен за отпечатване

✅ Много цветове/стилове

✅ Биоразградими

✅ На достъпна цена

❌ Крехък

❌ Липсват механични свойства

 

Сила: Средна | Гъвкавост: Ниска | Издръжливост: Средна | Трудност за използване: Ниска

Свиване/деформация: Минимално | Разтворимост: Не

 

Безопасност на храните: Въпреки че нашият PLA е екологично чист и нашият мастербач е направен от безопасни за храните материали, ние ви предлагаме да използвате нашата PETG нишка, за която имаме сертификат за безопасност на храните.

 

AZUREFILM NEON ORANGE PLA - PERFECT 3D PRINTING

Тегло 1 кг
Цвят на филамента
Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PLA Филамент – Лито Бяло – AzureFilm (произведено в ЕС)

41.00 лв. (512 точки)

Изчерпан

PLA филамент- Litho White
PLA филамент- Litho White

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *