Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

PLA Plus Strongman- Червен – AzureFilm red (произведен в ЕС)

PLA Plus Strongman- червен , е твърд като ABS филамент, но запазва функционалността на обикновения PLA материал. Filament Strongman е разработен да задоволи нуждите на потребителите за лесен за отпечатване материал, точно като обикновен PLA, с много по-подобрен формула за издръжливост и устойчивост.

Обединихме сили с един от най-добрите университети за характеризиране на полимери и създадохме материал, който е единствен по рода си на пазара. Много от нашите клиенти не харесват ABS филамент, тъй като с него се печата трудно заради свойствата си. В сравнение с конвенционалните PLA нишки, PLA Strongman е много по-здрав и устойчив на удар.

Използва се за печатане на дронове, лагери и всякакви продукти, които изискват по-голяма здравина. Във видеото по-долу можете да видите как пускаме тежък предмет върху обикновен PLA филамент и PLA Strongman. Резултатът? PLA Strongman остана непроменен, докато обикновения PLA филамент се счупи.

Що се отнася до температурната устойчивост на този материал, то тя е равна на тази на обикновената PLA нишка. За добри резултати трябва да печатате на температури от 190-210 °C и масата трябва да се нагрее до 50-60 ° C.

Моля, обърнете внимание, че диапазонът в температурата на печат може леко да се различава в зависимост от използваният принтер.

PLA Plus Strongman- червен филаментът има нетно тегло от 1 kg (2,2 lbs) в ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm.

Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm и се произвежда в повече от 5 различни нюанса.

 

 

TEST Azurefilm PLA Strongman ( PLA STRONGMAN VS. REGULAR PLA) EN

 

 

AZUREFILM STRONGMAN™ PLA Filament is Ultraresistant! Test & Comparison Review

Още клипове ТУК

Тегло 1.3 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PLA Plus Strongman- Червен – AzureFilm red (произведен в ЕС)

48.00 лв. (600 точки)

Изчерпан

PLA Plus Strongman- червен
PLA Plus Strongman- червен

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *