Количка

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви уведомим, че поради голямото количество поръчки във връзка с Черния петък, обработката и изпращането на вашите поръчки може да отнеме малко повече време от обичайното.

Извиняваме се за неудобството и благодарим за търпението, и разбирането.

3DPrintX

3d printers and equipment

PolyLite PLA- галактическо черно POLYMAKER

PolyLite PLA- галактическо черно POLYMAKER

PolyLite™ е серия от филаменти за 3D принтиране, произведени от най-добрите суровини, за да осигурят изключително качество и надеждност.

PolyLite™ Galaxy PLA е висококачествен PLA с нотка рефлектиращ блясък във вътрешността, за да се създаде серия от тъмни искрящи цветове с привличащ вниманието галактически ефект.

Този звезден ефект превръща PolyLite™ Galaxy PLA в чудесен вариант за астрономически модели, научнофантастични играчки, фигурки и широк спектър от забавни и естетически издържани проекти.

Сила и твърдост – PolyLite™ Galaxy PLA е базиран на същия PLA с високо съдържание на молекули като PolyLite™ PLA, което го прави един от най-твърдите PLA материали на пазара. Комбинацията от добра якост на опън, междуслойно сцепление и твърдост прави PolyLite™ Galaxy PLA идеален за приложения за дизайн на продукти и прототипи, които изискват твърд материал, който е лесен за отпечатване.

Съвместимост – PolyLite™ Galaxy PLA е съвместим с широка гама 3D принтери, оборудвани с дюза 0,6 мм или по-голяма. Galaxy PLA работи добре върху повечето печатни повърхности с нанесен тънък слой лепило, не се изисква нагряване на леглото, но понякога може да се използва при 40 – 60°C за по-добри резултати (максимум 60°C).

Технология против топлинно пълзене – PolyLite™ Galaxy PLA се произвежда с технологията Polymakers Jam-Free™, която подобрява топлинната стабилност на нишката при температури на омекване над 140°C и води до отлично качество на печат с нулев риск от задръстване на дюзата, причинено от топлинно пълзене [1].

Безкомпромисно качество – филаментът PolyLite™ Galaxy PLA е направен с най-висококачествени съставки, включително Ingeo® от Natureworks. Natureworks е водещ световен доставчик на биополимери, базиран в САЩ, с портфолио от висококачествени суровини от PLA, произведени от бързо възобновяеми растителни ресурси. Комбинирането на иновативните технологии за научноизследователска и развойна дейност на Polymakers, системите за смесване и екструдиране със смолите Ingeo® на Natureworks дава надеждна нишка за 3D печат, с която се отпечатват красиви и точни модели

Настройки за отпечатване

  • Температура на дюзата 190°C – 230°C
  • Използвайте 0,6 мм дюза (или по-голяма)
  • Температура на плочата за изграждане 25°C – 60°C
  • Материал на повърхността за изграждане Работи добре с повечето повърхности за изграждане, напр. стъкло, синя лента, BuildTak® и др.
  • Обработка на повърхността за изграждане Може да нанесете Magigoo Original или PVA лепило върху повърхността за изграждане, за да подобрите адхезията.
  • Включен охлаждащ вентилатор
  • Скорост на печатане 40 mm/s – 60 mm/s
  • Препоръчителен помощен материал
  • Единична екструзия: Самостоятелна поддръжка

PolyLite™ PLA е висококачествен PLA, който предлага голяма надеждност и лекота на печат за начинаещи. Комбинацията от добра якост на опън, междуслойно сцепление и твърдост прави PolyLite™ PLA отличен избор за итеративен дизайн на продукти и приложения за създаване на прототипи, които изискват твърд материал, който е лесен за отпечатване.

PolyLite™ PLA е базиран на висококачествен PLA от базирания в САЩ доставчик Natureworks. Избраният клас на материала го прави един от най-твърдите PLA материали на пазара.

PolyLite PLA- галактическо черно POLYMAKER

Тегло 1.2 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

PolyLite PLA- галактическо черно POLYMAKER

56.00 лв. (700 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyLite PLA- галактическо черно POLYMAKER
PolyLite PLA- галактическо черно POLYMAKER

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *