Polymaker PolyLite™ PLA Starlight-серия е колекция от висококачествени PLA нишки, всяка от които има уникален блестящ преливащ блясък.

 • Висококачествен Polymaker PLA.
 • Привличащ погледа иридесцентен блясък.
 • Лесни за отпечатване.
 • Повърхностното покритие отразява различни цветове под различни ъгли на светлината.
 • Висока твърдост, якост на опън и междуслойно сцепление.
 • Технологията Jam-free™ подобрява съвместимостта с изцяло метални нагреватели.

PolyLite™ Starlight PLA е серия от висококачествени PLA нишки с преливащи се пигменти, които отразяват цветовете по различен начин в зависимост от позицията на светлината. Всеки цвят е формулиран така, че да осигури необичаен ефект, съчетаващ блестяща, блестяща и преливаща повърхност.

Характеристики

 • Блестящ и преливащ ефект – PolyLite™ Starlight PLA е висококачествен PLA с променящ цвета си пигмент, който отразява различни цветове в зависимост от ъгъла на светлината. В комбинация с блестящо и преливащо повърхностно покритие, което помага да се скрият линиите на слоя; Starlight PLA е отличен избор за зашеметяващи реквизити за косплей, съчленени модели, пъзели, астрономически модели, научнофантастични играчки, фигурки и широк спектър от забавни и естетически издържани проекти.
 • Сила и твърдост – PolyLite™ Starlight PLA е базиран на същия PLA с високо молекулно тегло като PolyLite™ PLA, което го прави един от най-твърдите PLA материали на пазара. Комбинацията от добра якост на опън, междуслойно сцепление и твърдост прави PolyLite™ Starlight PLA идеален за приложения за дизайн на продукти и прототипи, които изискват твърд материал, който е лесен за отпечатване.
 • Съвместимост в ума – PolyLite™ Starlight PLA е съвместим с широка гама 3D принтери и работи добре на повечето печатащи повърхности с нанесен тънък слой лепило, не се изисква нагряване на леглото, но понякога може да се използва при 40 – 60°C за по-добри резултати (максимум 60°C).
 • Технология Jam-Free™ – PolyLite™ Starlight PLA се произвежда с технологията Jam-Free™ на Polymakers, която подобрява топлинната стабилност на филамента с температура на омекване над 140°C и води до отлично качество на печат с нулев риск от задръстване на дюзата, причинено от топлинно пълзене [1].
 • Безкомпромисно качество – PolyLite™ Starlight PLA филамент е произведен с най-висококачествени съставки, включително Ingeo® от Natureworks. Natureworks е водещ световен доставчик на биополимери, базиран в САЩ, с портфолио от висококачествени суровини от PLA, произведени от бързо възобновяеми растителни ресурси. Комбинирането на иновативните технологии за научноизследователска и развойна дейност на Polymakers, системите за смесване и екструдиране със смолите Ingeo® на Natureworks дава надеждна нишка за 3D печат, с която се отпечатват красиви и точни модели

 

Тегло 1 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Polylite PLA – Starlight Twilight – PolyMaker

52.00 лв. (650 точки)

Изчерпан

Polylite PLA - Starlight Twilight - PolyMaker
tbi bank loading
моля изчакайте
Polylite PLA - Starlight Twilight - PolyMaker

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0