PolyLite PLA – Светещ (Дъга) – PolyMaker

PolyLite™ Luminous PLA е PLA материал със специален ефект, предназначен за отпечатване на забавни и цветни светещи в тъмното 3D отпечатъци, които изглеждат чудесно както през деня, така и през нощта. За разлика от стандартните светещи в тъмното PLA нишки, които се отличават с цвят само когато светят, Luminous PLA комбинира цветен PLA в дневни условия с прахове, които светят в тъмното след абсорбиране на светлинна енергия. PolyLite™ Luminous PLA е идеален за отпечатване на привличащи вниманието модели, независимо дали през деня или през нощта.

*Светещите в тъмното нишки са силно абразивни, затова препоръчваме да използвате устойчива на износване дюза при печат.

Характеристики

  • Ден и нощ – PolyLite™ Luminous PLA е цветна гама, която съдържа и прахове, които светят в тъмното, след като абсорбират светлинна енергия. Тази светеща нишка е отличен избор за привличащи вниманието модели, които предлагат цвят както при дневна, така и при нощна светлина. За да постигнете ефекта на светене в тъмното, просто отпечатайте модела си и го изложете на слънчева или ултравиолетова светлина за около 30 минути, за да получите най-добрия ефект на светене в тъмното; идеален за отпечатване на светещи пръчици, фигурки, парти украса, украса за Хелоуин, коледни орнаменти или подаръци за деца.
  • Технология Jam-Free™ – Polymaker са внедрили своята технология Jam-Free™ в PolyLite™ Luminous PLA, за да подобрят топлинната стабилност на филамента с температури на омекване над 100 °C, което води до отлично качество на печат с нулев риск от задръстване на дюзата, причинено от топлинно пълзене.
  • Съвместимост – PolyLite™ Luminous PLA е съвместим с широка гама 3D принтери и работи добре с обикновени повърхности за печат, без да е необходимо нагряване на леглото. Нагрято легло от 40 до 60°C може да осигури по-добри резултати (максимум 60°C).
  • Безкомпромисно качество – PolyLite™ Luminous PLA филамент е направен с най-висококачествени съставки, включително Ingeo® от Natureworks. Natureworks е водещ световен доставчик на биополимери, базиран в САЩ, с портфолио от висококачествени суровини от PLA, произведени от бързо възобновяеми растителни ресурси. Комбинирането на иновативните технологии за научноизследователска и развойна дейност на Polymakers, системите за смесване и екструдиране със смолите Ingeo® на Natureworks дава надеждна нишка за 3D печат, с която се отпечатват красиви и точни модели.

 

Тегло 1 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PolyLite PLA – Светещ (Дъга) – PolyMaker

65.00 лв. (812 точки)

Изчерпан

PolyLite PLA – Светещ (Дъга) – PolyMaker
tbi bank loading
моля изчакайте
PolyLite PLA – Светещ (Дъга) – PolyMaker

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0