PolyLite PLA – Светещ в тъмното (зелен) – PolyTerra

PolyLite PLA - Светещ в тъмното (зелен) - PolyTerra

Характеристики

 • Светещ в тъмното – PolyLite™ Glow in the dark PLA съдържа прахове, които светят в тъмното, след като абсорбират светлинна енергия. Тази оранжева светеща в тъмното нишка има най-добрия светлинен ефект в цялата гама на Polymakers PolyLite™ Glow PLA. Просто отпечатайте модела си и го изложете на слънчева светлина или UV светлина за около 30 минути, за да получите най-добрия светещ в тъмното ефект; идеален за отпечатване на светещи пръчици, фигурки, парти декорация, украса за Хелоуин, коледни орнаменти или подаръци за деца.
 • Технология Jam-Free™ – Polymaker внедри своята технология Jam-Free™ в PolyLite™ Glow in the dark PLA, за да подобри топлинната стабилност на нишката с температура на омекване над 100 °C, което води до отлично качество на печат с нулев риск от задръстване на дюзата, причинено от топлинно пълзене [1].
  Съвместимост в ума – PolyLite™ Glow in the dark PLA е съвместим с широка гама 3D принтери и работи добре с обичайни повърхности за печат, без да е необходимо нагряване на леглото. Нагрято легло с температура 40 – 60°C може да осигури по-добри резултати (максимум 60°C).
 • Безкомпромисно качество – PolyLite™ Glow in the dark PLA филамент е направен от най-висококачествени съставки, включително Ingeo® от Natureworks. Natureworks е водещ световен доставчик на биополимери, базиран в САЩ, с портфолио от висококачествени суровини от PLA, произведени от бързо възобновяеми растителни ресурси. Комбинирането на иновативните технологии за научноизследователска и развойна дейност на Polymakers, системите за смесване и екструдиране със смолите Ingeo® на Natureworks дава надеждна нишка за 3D печат, с която се отпечатват красиви и точни модели.
 • [1] Топлинното пълзене е процесът на неравномерно разпространение на топлината по целия горещ край, което е често срещан пример при всички метални конструкции на горещи краища. След като топлината се разпространи към студения край, нишката PLA омеква преждевременно в студения край и се разширява, което води до задръстване. Технологията Jam-Free™ на Polymakers увеличава топлинната устойчивост на самата нишка (не на отпечатания детайл) до 100˚C, което предотвратява преждевременното омекване на нишката в студения край и все пак може да се разтопи бързо, след като влезе в нагревателната зона.

PolyLite PLA Glow in the dark

Приложения

PolyLite™ Glow in the dark PLA е PLA материал със специален ефект, предназначен за отпечатване на забавни и светещи 3D отпечатъци. Светещите в тъмното PLA материали предлагат подобна съвместимост с принтерите, но изискват допълнителни съображения за отпечатване, като например използване на дюза от закалена стомана, за да се предотврати прекомерното износване на принтера.

Тази PolyLite™ светеща в тъмното PLA нишка е използвана за отпечатване на широка гама от забавни и вълнуващи проекти, включително:

 • светещи в тъмното играчки.
 • Подаръци за деца.
 • Светещи мечове и светещи пръчки.
 • Декорации за партита, Хелоуин и Коледа.
 • Светещи в тъмното модни и фестивални облекла.
 • Иновативни светещи в тъмното продукти за вашата индустрия.

Отпечатайте модела си и го изложете на слънчева или ултравиолетова светлина за около 30 минути, за да получите най-добрия ефект на светене в тъмното. PolyLite™ Glow in the dark PLA проявява сходни свойства с PolyLite™ PLA, което го прави добър избор за функционални приложения, които не изискват висока устойчивост на топлина или висока устойчивост на удар.

Настройки за отпечатване

Температура на дюзата 190°C – 230°C

Необходима е дюза, устойчива на износване.

Температура на плочата за изграждане 25°C – 60°C
Материал на повърхността за изграждане Работи добре с повечето повърхности за изграждане, т.е. стъкло, синя лента, BuildTak® и др.
Включен охлаждащ вентилатор
Скорост на печатане 40 mm/s – 60 mm/s

Препоръчителен носещ материал Единична екструзия:

Самостоятелна поддръжка

Двойна екструзия:

PolyDissolve™ S1 (разтваря се в чешмяна вода)
PolySupport™ (лесно разглобяем поддържащ материал)

Въз основа на 0,4-милиметрова дюза. Условията за печат могат да варират при различните принтери и диаметри на дюзите.

Тегло 1 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PolyLite PLA – Светещ в тъмното (зелен) – PolyTerra

65.00 лв. (812 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyLite PLA - Светещ в тъмното (зелен) - PolyTerra
PolyLite PLA - Светещ в тъмното (зелен) - PolyTerra

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0