Количка

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви уведомим, че поради голямото количество поръчки във връзка с Черния петък, обработката и изпращането на вашите поръчки може да отнеме малко повече време от обичайното.

Извиняваме се за неудобството и благодарим за търпението, и разбирането.

3DPrintX

3d printers and equipment

PolyLite PLA – Светещ – жълт Polymaker

Отпечатайте свои собствени светещи в тъмното декорации, аксесоари и играчки с цветната нишка PolyLite™ Luminous PLA на Polymakers. За разлика от обикновените светещи в тъмното филаменти, които показват неутрален цвят на дневна светлина, PolyLite™ Luminous PLA е цветен светещ в тъмното филамент, който показва цвят на дневна светлина и свети през нощта. За да постигнете ефекта на светене в тъмното, просто изложете отпечатъка си на слънчева светлина или UV светлина за около 30 минути.

Характеристики

Ден и нощ – PolyLite™ Luminous PLA е цветна гама, която съдържа и прахове, които светят в тъмното, след като абсорбират светлинна енергия. Тази светеща нишка е отличен избор за привличащи вниманието модели, които предлагат цвят както при дневна, така и при нощна светлина. За да постигнете ефекта на светене в тъмното, просто отпечатайте модела си и го изложете на слънчева или ултравиолетова светлина за около 30 минути, за да получите най-добрия ефект на светене в тъмното; идеален за отпечатване на светещи пръчици, фигурки, парти украса, украса за Хелоуин, коледни орнаменти или подаръци за деца.

Технология Jam-Free™ – Polymaker са внедрили своята технология Jam-Free™ в PolyLite™ Luminous PLA, за да подобрят топлинната стабилност на филамента с температури на омекване над 100 °C, което води до отлично качество на печат с нулев риск от задръстване на дюзата, причинено от топлинно пълзене [1].

Съвместимост на ум – PolyLite™ Luminous PLA е съвместим с широка гама 3D принтери и работи добре с обичайни повърхности за печат, без да е необходимо нагряване на леглото. Нагрято легло с температура 40 – 60°C може да осигури по-добри резултати (максимум 60°C).

Безкомпромисно качество – PolyLite™ Luminous PLA филамент е направен с най-висококачествени съставки, включително Ingeo® от Natureworks. Natureworks е водещ световен доставчик на биополимери, базиран в САЩ, с портфолио от висококачествени суровини от PLA, произведени от бързо възобновяеми растителни ресурси. Комбинирането на иновативните технологии за научноизследователска и развойна дейност на Polymakers, системите за смесване и екструдиране със смолите Ingeo® на Natureworks дава надеждна нишка за 3D печат, с която се отпечатват красиви и точни модели.

Приложения

PolyLite™ Luminous PLA е PLA материал със специален ефект, предназначен за отпечатване на цветни, забавни и светещи 3D отпечатъци, които изглеждат чудесно както през деня, така и през нощта. Материалите Luminous и Glow in the dark PLA предлагат сходна съвместимост с принтерите, но изискват допълнителни съображения за отпечатване, като например използване на дюза от закалена стомана, за да се предотврати прекомерното износване на принтера.

Този PolyLite™ Luminous PLA филамент е използван за отпечатване на широк спектър от забавни и вълнуващи проекти, включително:

 • светещи в тъмното играчки.
 • Подаръци за деца.
 • Светещи мечове и светещи пръчки.
 • Декорации за партита, Хелоуин и Коледа.
 • Светещи в тъмното модни и фестивални облекла.
 • Иновативни светещи в тъмното продукти за вашата индустрия.

Отпечатайте модела си и го изложете на слънчева или ултравиолетова светлина за около 30 минути, за да получите най-добрия ефект на светене в тъмното. PolyLite™ Luminous PLA проявява сходни свойства с PolyLite™ PLA, което го прави добър избор за функционални приложения, които не изискват висока устойчивост на топлина или висока устойчивост на удар.

Настройки за отпечатване

 • Температура на дюзата 190°C – 230°C
 • Необходима е дюза, устойчива на износване.
 • Температура на плочата за изграждане 25°C – 60°C
 • Материал на повърхността за изграждане Работи добре с повечето повърхности за изграждане, т.е. стъкло, синя лента,
 • BuildTak® и др.
 • Обработка на повърхността за изграждане Може да нанесете Magigoo Original или PVA лепило върху повърхността за изграждане, за да подобрите адхезията.
 • Включен охлаждащ вентилатор
 • Скорост на печатане 40 mm/s – 60 mm/s
 • Препоръчителен носещ материал Единична екструзия:
 • Самостоятелна поддръжка

Двойна екструзия:
PolyDissolve™ S1 (разтваря се в чешмяна вода)
PolySupport™ (лесно разглобяем поддържащ материал)

 

PolyLite PLA - Светещ - оранжев Polymaker

 

 width=

За компанията:

Polymaker е глобална компания със седалище в Шанхай. С дистрибуторски центрове, разположени в Северна Америка, Европа и Азия, техните материали са разпространени във всяко кътче на света. Тяхното световно присъствие се управлява тясно чрез връзките им с местни дистрибутори и търговци. Polymaker е редовен участник в изложения за 3D печат на 4 континента.

Polymaker произвеждат много висококачествени материали за 3D печат. Контролират всеки етап от производството. Имат разнообразно портфолио от материали, вариращи от високопроизводителни пластмаси до уникални естетически решения. Polymaker ще продължи да добавя авангардни материали към постоянно нарастващото си портфолио.

Мисия:

Тяхната мисия е да създава най-добрите в класа си материали за 3D печат. Вярват, че материалите са факторът, който ще допринесе за реализирането на 3D принтирането като краен производствен инструмент. Техните високоефективни материали предлагат решения, които ще превърнат 3D принтирането в основен производствен метод.

Тегло 1 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

PolyLite PLA – Светещ – жълт Polymaker

60.00 лв. (750 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyLite PLA - Светещ - жълт Polymaker
PolyLite PLA - Светещ - жълт Polymaker

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *