Количка

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви уведомим, че поради голямото количество поръчки във връзка с Черния петък, обработката и изпращането на вашите поръчки може да отнеме малко повече време от обичайното.

Извиняваме се за неудобството и благодарим за търпението, и разбирането.

3DPrintX

3d printers and equipment

PolyLite Silk PLA – Хром – Polymaker

PolyLite PLA Silk 3D Printer Filament

PolyLite Silk PLA на Polymaker е красива и естетична PLA нишка с копринено лъскав ефект! Специалната му повърхностна обработка гарантира, че отделните слоеве за печат върху страничните повърхности стават по-малко видими и на светло излиза гладка повърхност!

Благодарение на игривия си характер лесният за обработка филамент е особено подходящ за печат на фигурки и декоративни изделия!

Технически Характерискити

 width=

За компанията:

Polymaker е глобална компания със седалище в Шанхай. С дистрибуторски центрове, разположени в Северна Америка, Европа и Азия, техните материали са разпространени във всяко кътче на света. Тяхното световно присъствие се управлява тясно чрез връзките им с местни дистрибутори и търговци. Polymaker е редовен участник в изложения за 3D печат на 4 континента.

Polymaker произвеждат много висококачествени материали за 3D печат. Контролират всеки етап от производството. Имат разнообразно портфолио от материали, вариращи от високопроизводителни пластмаси до уникални естетически решения. Polymaker ще продължи да добавя авангардни материали към постоянно нарастващото си портфолио.

Мисия:

Тяхната мисия е да създава най-добрите в класа си материали за 3D печат. Вярват, че материалите са факторът, който ще допринесе за реализирането на 3D принтирането като краен производствен инструмент. Техните високоефективни материали предлагат решения, които ще превърнат 3D принтирането в основен производствен метод.

Тегло 1 кг
Цвят на филамента

Марки (производители) на филаменти

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

PolyLite Silk PLA – Хром – Polymaker

65.00 лв. (812 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyLite Silk PLA - Хром - Polymaker
PolyLite Silk PLA - Хром - Polymaker

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *