PolyTerra PLA – Военно кафяво POLYMAKER

PolyTerra™ PLA е биопластична нишка за 3D принтиране, разработена от нулата, за да създаде следващото поколение екологични нишки.

Polymaker е комбинирал органични минерали с PLA, което значително намалява съдържанието на пластмаса, създавайки по-екологичен материал за 3D принтиране.

PolyTerra™ се отпечатва точно като PLA. Няма да се налага да променяте никакви настройки за печат, а възможностите за преливане и свързване могат дори да надминат PLA.

Отличаващ се с широк температурен диапазон на печат от 190-230°C, PolyTerra™ . Mоже да се включи и да работи на всеки 3D принтер, базиран на екструзия. Повърхностният завършек на 3D отпечатаните детайли е уникално матов, което скрива линиите на слоевете, дори при печат с голяма височина на слоя.

Ако търсите икономичен или екологичен PLA филамент, или и двете, PolyTerra™️ PLA филамент определено е вашият първи избор. В допълнение към това, като поддържащ материал, PolyTerra™️ PLA може лесно да се отстрани.

PolyTerra™️ PLA може да се отпечатва в широк диапазон от скорости. Препоръчваме ви да печатате PolyTerra™️ PLA със скорост между 30 mm/s и 70 mm/s. Въпреки това откриваме, че скоростта на печат на PolyTerra™️ PLA може да бъде над 70 mm/s, дори 140 mm/s на някои принтери.

PolyTerra PLA – Военно кафяво POLYMAKER

PolyTerra PLA PolyTerra PLA - Военно кафяв- PolyMaker PolyTerra PLA - Военно кафяв- PolyMaker PolyTerra PLA - Военно кафяв- PolyMaker

 

 

Тегло 1 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PolyTerra PLA – Военно кафяв- PolyMaker

Original price was: 43.00 лв..Current price is: 41.00 лв.. (512 точки)

Изчерпан

PolyTerra PLA - Военно кафяв- PolyMaker
tbi bank loading
моля изчакайте
PolyTerra PLA - Военно кафяв- PolyMaker

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0