PVA Филамент – Водоразтворим – AzureFilm (произведено в ЕС)

PVA филамент water soluble ( filament ) на словенския производител AzureFilm с нетно тегло от 0.500 kg. Ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm

PVA филаментът е водоразтворим и се използва за съпорт при принтиране. Той е много популярен, тъй като се отпечатва при подобни температури като PLA филамент, което го прави добър избор за принтиране заедно с този материал.

Принтът с PVA изглежда прозрачен и леко жълт. Най-често се използва в 3D принтери с двойна печатаща глава, като едната глава отпечатва основен материал (напр. PLA, PETG или ABS), докато другата отпечатва съпорти от PVA материал, за да осигури опора там където в противен случай би се използвал основен материал, който се премахва по – трудно.

След отпечатване поставете продукта в хладка вода и в рамките на 12-24 часа PVA материалът ще се разтвори, оставяйки вашия основен материал без следи от премахването на съпорти. Използва се основно за трудно достъпни места, както и на места с по – малко основен материал, където премахването може да счупи или деформира принта.

За добри резултати трябва да печатате при температура от 190-210 ° C и работната повърхност рябва да се нагрее до 50-60 ° C. Моля, обърнете внимание, че диапазонът на температурата на печат може леко да се различава в зависимост от използването на различни принтери.

 

Технически характеристики
Filament Diameter 1.75 mm
Filament weight 500g
Filament color Nature
Brand AzureFilm

 

Тегло 1.3 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

PVA Филамент – Водоразтворим – AzureFilm (произведено в ЕС)

84.00 лв. (1050 точки)

Изчерпан

PVA Филамент - Водоразтворим - AzureFilm (произведено в ЕС)
tbi bank loading
моля изчакайте
PVA Филамент - Водоразтворим - AzureFilm (произведено в ЕС)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0