Количка

🌟 Обявяваме специална Чернопетъчна оферта! Грабнете най-голямото намаление на Bambu Lab за годината – до -30% на всички техни модели 3D принтери !

Вземете -10% отстъпка на всички филаменти с код FILAMENTS10 и още по-голяма -15% с код FIBERLOGY15 за избрани материали на FIBERLOGY. Горещите намаления са активни от 24.11.23 до 26.11.23. Насладете се на шопинг с нас! 🛒✨

3DPrintX

3d printers and equipment

PVA Филамент – Водоразтворим – AzureFilm (произведено в ЕС)

PVA филамент water soluble ( filament ) на словенския производител AzureFilm с нетно тегло от 0.500 kg. Ролки с външен диаметър 210 mm, вътрешен отвор от 60 mm и ширина 62 mm. Филаментът е вакуумно запечатан в торбичка, която абсорбира влагата и позволява филаментът да остане свеж и готов за ползване. Диаметърът на нишката е 1,75 mm

PVA филаментът е водоразтворим и се използва за съпорт при принтиране. Той е много популярен, тъй като се отпечатва при подобни температури като PLA филамент, което го прави добър избор за принтиране заедно с този материал.

Принтът с PVA изглежда прозрачен и леко жълт. Най-често се използва в 3D принтери с двойна печатаща глава, като едната глава отпечатва основен материал (напр. PLA, PETG или ABS), докато другата отпечатва съпорти от PVA материал, за да осигури опора там където в противен случай би се използвал основен материал, който се премахва по – трудно.

След отпечатване поставете продукта в хладка вода и в рамките на 12-24 часа PVA материалът ще се разтвори, оставяйки вашия основен материал без следи от премахването на съпорти. Използва се основно за трудно достъпни места, както и на места с по – малко основен материал, където премахването може да счупи или деформира принта.

За добри резултати трябва да печатате при температура от 190-210 ° C и работната повърхност рябва да се нагрее до 50-60 ° C. Моля, обърнете внимание, че диапазонът на температурата на печат може леко да се различава в зависимост от използването на различни принтери.

 

Технически характеристики
Filament Diameter 1.75 mm
Filament weight 500g
Filament color Nature
Brand AzureFilm

 

Тегло 1.3 кг

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

PVA Филамент – Водоразтворим – AzureFilm (произведено в ЕС)

84.00 лв. (1050 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PVA Филамент - Водоразтворим - AzureFilm (произведено в ЕС)
PVA Филамент - Водоразтворим - AzureFilm (произведено в ЕС)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *