Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

RatRig V-Core 3.1 kit 

Този комплект е кулминацията на дългогодишния опит на Rat Rig в проектирането, производството и разпространението на комплекти за 3D принтер “Направи си сам” в цял свят. Първоначално представен през 2017 г., V-Core премина през няколко итерации и множество варианти с течение на времето, чрез процес на непрекъснато търсене на обратна връзка от потребителите, която да стимулира разработването на продукта. Научените през годините уроци ни позволиха да разберем какво работи и какво не, кои функции се ценят най-много от потребителите и какви избори гарантират едновременно качество и достъпност. Дестилирахме всички тези знания в V-Core 3, който беше разработен в партньорство с Павел Кукмус, дългогодишен член на нашата онлайн общност и един от най-плодотворните сътрудници на платформата V-Core.

RatRig V-Core 3.1 е първокласен комплект “Направи си сам” за 3D принтер CoreXY без компромиси. Научете всичко за V-Core 3 на специалната страница на проекта: v-core.ratrig.com

Този “стандартен комплект” е предназначен за потребители, които не са сигурни кои възможности за конфигурация да изберат и преди всичко се интересуват от придобиването на възможно най-пълен комплект, включващ цялата необходима електроника, и с подходяща документация, която да ги води от началото до края. Ако не се чувствате особено авантюристично настроени, това е “заградената градина” на V-Core 3. За пълна прозрачност, това е нашата любима конфигурация на машината и тази, която използваме в собствената си печатна ферма.

Огромен обем на принтиране
 • Машината е с обем на принта от 300/500 mm3.
Висока скорост
 • китът e разработен да покрие и най – високите скорости, с които можете да натоварите машината. С подходящи настройки може да се достигне скорост на печат от над 300 мм/с.
EVA 3 модуларна система за хотендове и екструдери
 • осигурява монтажи за най-популярните екструдери и хотендове на пазара
Core XY кинематика и директно задвижване на моторите
 • Двигателите с директно задвижване А и В позволяват по-плавен път на ремъка и по-малко паразитни загуби. Също така намалява шума и рингинга, като същевременно подобрява надеждността на машината. Позволява принт с високи скорости с повече от 300 мм/с.
  Idlers/Joiner Parts - Image
Задвижване върху релси MGN
 • Rat Rig 3.1 използва задвижване върху MGN линейни направляващи релси за безпроблемен принт и високи скорости.Linear Rails - Image
Прецизност
 • Би-материалните разделители на Z-рамената гарантират, че всички несъответствия в задвижването няма да се предадат на повърхността за печат.Decouplers - Image
 • Двойна Z резолюция благодарение на 4мм стъпков водещ винт вместо стандартните 8ммLead Screws - Image
Качествен алуминиев профил:
 • Стабилна и гладка работа, минимален обем, устойчив на износване и по-дълъг експлоатационен живот.Aluminium Frame - Image
Бързи 32 битови платки, тихи Trinamics 2209 драйвъри
 • BTT Octopus v1.1, заедно с TMC2209 и 24V напрежение вече е стандартната конфигурация, позволявайки да запазим тихата работа. 24V захранване също така позволява намаляване на габаритите на проводниците във веригите без загуба на ефективност.
Революционен дизайн на леглото
 • 3 точково кинематично легло
 • 6mm лята плочаBed - Image
Възможност за сглабяне на принтера
 • За разлика от всички останали, ние разполагаме със сервиз за принтери и комплекта на Rat Rig не прави изключение. Предлагаме пълно сглабяне на машината, за да можете веднага да се впуснете в принт на любимите си модели!
СТАНДАРТНА КОНФИГУРАЦИЯ:

– 1x Rat Rig V-Core 3.1 (механичен комплект)
– 1x Комплект за подложка за нагревател (включва SSR)
– 1x Комплект FlexPlate – прахово боядисана PEI подложка
– 1x Печатни части (LGX Lite + Phaetus Rapido) – PETG Bright Green

Introducing V-Core 3.1

 

Тегло 20 кг
Размер

,

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

5.00

1 отзив

5 Звезди

(1)

4 Звезди

(0)

3 Звезди

(0)

2 Звезди

(0)

1 Звезда

(0)

Остави ревю
Инж. Пеев

Уникално качество за цената си. Широки възможности за печат със всякакви материали.Много съм доволен.
Благодаря Ви.

RatRig V-Core 3.1 kit

1350.00 лв.2200.00 лв. (16875-27500 точки)

Изчисти
-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *