Количка

Готови ли сте?! Остават няколко часа до нашите намаления

🌟 Обявяваме специална Чернопетъчна оферта! Грабнете най-голямото намаление на Bambu Lab за годината – до -30% на всички техни модели 3D принтери !

Вземете -10% отстъпка на всички филаменти с код FILAMENTS10 и още по-голяма -15% с код FIBERLOGY15 за избрани материали на FIBERLOGY. Горещите намаления са активни от 24.11.23 до 26.11.23. Насладете се на шопинг с нас! 🛒✨

3DPrintX

3d printers and equipment

Супер здрава UV смола PrimaCreator – 500 ml – черна

Когато искате да постигнете изумителни резултати на по-ниска цена в сравнение с много други марки – смолата PrimaCreator VALUE трябва да бъде вашият първи избор!

Смолата от нашата линия VALUE е висококачествена смола, изработена от най-добрите материали. вашите отпечатъци се втвърдяват на слънчева светлина или в камера за втвърдяване с UV лъчи.

Готовият отпечатък е едноцветна част с красива матова повърхност с отлични детайли и плавни преходи между слоевете.

Суперсилната смола има допълнителното предимство, че е много по-гъвкава и по-здрава от нормалната смола, дори по-здрава от смолите, подобни на ABS. Освен това е по-малко крехка, което означава, че може да се огъва и пак да се върне в първоначалната си форма.

Суперсилната смола е идеална за изработване на модели, инженеринг и резервни части. Тази смола е много подходяща и за създаване на функционални прототипи, тъй като е достатъчно здрава, за да може да се борави с нея, очилата са чудесен пример за продукт, който трябва да бъде здрав, но гъвкав.

Смолата VALUE е разработена така, че да се представя добре на DLP машини с ниска мощност, като например Wanhao Duplicator 7, SparkMaker Anycubic Photon, Zortrax Inkspire и други принтери, които използват UV светлина за втвърдяване.

  • Оптимизиран за UV светлинен източник 395 – 405 nm.
  • Бързо време за втвърдяване, 4 – 10 (в зависимост от цвета) секунди на слой за по-бързи разпечатки.

След принтиране почистете печата в IPA (Изопропилов алкохол), за да изплакнете допълнително останалата смола. Още по-добър избор е почистващият препарат за смола на Prima Creator, който няма тази силна миризма.

Когато дойде време за втвърдяване, можете да използвате слънчева светлина или UV камера за втвърдяване.В зависимост от отпечатъка времето за втвърдяване може да варира:

  • В камера за втвърдяване с ултравиолетова светлина това ще отнеме около 2-5 минути.
  • На слънчева светлина – 10-20 минути.
  • На дневна светлина в облачен ден може да отнеме до 60 минути.
Тегло 0.500 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Супер здрава UV смола PrimaCreator – 500 ml – черна

132.00 лв. (1650 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Супер здрава UV смола PrimaCreator - 500 ml - черна
Супер здрава UV смола PrimaCreator - 500 ml - черна

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *