Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

T1 – FLSUN

Пригответе се да бъдете изумени от 3D принтера Flsun T1 – авангардно устройство, което съчетава изключителна скорост, превъзходно качество на печат и удобни за потребителя функции. С Flsun T1 можете да повишите нивото на 3D принтиране и да вдъхнете живот на творенията си както никога досега.

Бързината е определяща характеристика на Flsun T1. С максимална скорост от 1000 mm/s и ускорение от 20000 mm/s можете значително да намалите времето за печат и да увеличите производителността си. Кажете сбогом на дългото чакане и приветствайте по-бързото завършване на проекта. Независимо дали сте професионалист, или любител, впечатляващата скорост на Flsun T1 ще ви помогне да осъществите идеите си за рекордно кратко време.

В допълнение към скоростта, Flsun T1 поставя силен акцент върху качеството на печат. Принтерът е оборудван с напълно автоматично нивелиране и компенсация на вибрациите, което гарантира, че всеки печат е прецизен и точен. С тази усъвършенствана функция можете да постигате постоянно изключително качество на печат, без да е необходимо да извършвате ръчни настройки. Flsun T1 се грижи за детайлите, като ви позволява да се съсредоточите върху разгръщането на творчеството си.

Flsun T1 също така дава приоритет на безопасността и удобството. Принтерът разполага с въздушна филтрация с филтър с активен въглен, който ефективно отстранява вредните газове по време на процеса на печат. Акрилният корпус осигурява херметично пространство, което допълнително повишава безопасността и осигурява контролирана среда за печат. С тези функции можете да се наслаждавате на спокойствие, докато създавате своите шедьоври.

С максимална температура на дюзата от 300°C и температура на горещото легло от 110°C, Flsun T1 поддържа широк спектър от материали. От стандартни варианти като PLA и ABS до усъвършенствани нишки като PETG, TPU и Nylon, Flsun T1 ви позволява да изследвате различни материали и да разширите границите на вашите отпечатъци. Експериментирайте с различни текстури, здравина и цветове, за да вдъхнете живот на своите виждания.

Flsun T1 е оборудван с камера, която позволява заснемане на времеви интервал и дистанционно наблюдение. С наличните две фиксирани позиции можете да заснемете целия процес на печат от вътрешността на печатната камера или отвън на машината. Flsun предоставя файл с модел за скобата на камерата, което ви позволява да отпечатате своя собствена скоба и да персонализирате разположението на камерата. Освен това камерата ще бъде надградена в бъдеще, за да включва функции за откриване на изкуствен интелект, като например откриване на спагети и отломки, което допълнително ще подобри изживяването при печат.

Flsun T1 е снабден с редица лесни за използване функции. Автоматичното нивелиране елиминира необходимостта от ръчни настройки, като ви спестява време и усилия. Разпознаването на прекъсване на материала гарантира, че печатът продължава безпроблемно дори при прекъсване. А в случай на прекъсване на електрозахранването принтерът дава възможност за лесно презареждане и продължава печатането от мястото, където е спрял. Flsun T1 разполага и с полуавтоматично регулиране на лентата, което осигурява оптимална производителност и точност на печата.

С размер на конструкцията от 260x260x330mm³, Flsun T1 осигурява достатъчно пространство за вашите творчески проекти. Независимо дали отпечатвате мащабни модели или серия от по-малки предмети, Flsun T1 може да отговори на вашите нужди. Дайте воля на въображението си и вдъхнете живот на идеите си в голям мащаб.

Flsun T1 разполага с 4,3-инчов цветен сензорен екран, който прави навигацията и управлението интуитивни и удобни за потребителя. Принтерът поддържа различни файлови формати, включително Gcode, 3MF, UFP, OJB и други, което гарантира съвместимост и гъвкавост с предпочитания от вас софтуер за проектиране.

Отключете творческия си потенциал с 3D принтера Flsun T1. Изпитайте перфектното съчетание от скорост, качество и удобство и изведете проектите си за 3D принтиране на нови висоти. Прегърнете бъдещето на 3D принтирането и се присъединете към революцията на Flsun T1 още днес.

Тегло 21.5 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

T1 – FLSUN

1450.00 лв. (18125 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *