Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Wifi кутия 2.0 (с микро SD карта) Creality

CREALITY WIFI BOX 2.0 (С TF КАРТА)

Версия 2.0 на популярната Creatliy WIFI Box

Споделете забавлението от печатането

  • След като се свържете с Creality Wifi Box 2.0, вашият 3D принтер осъществява дистанционно управление в реално време и наблюдение на печата чрез приложението Creality Cloud APP, като същевременно се наслаждава на различни ресурси за печат от Creality Cloud.
  • Creality Smart Kit позволява дистанционно наблюдение и печат в реално време. Контролирайте работата на принтера и проверявайте състоянието на печата в реално време в Creality Cloud, което прави 3D печата по-интелигентен.
  • Функцията за фотография във времето, тя улавя прекрасните сцени на 3D принтирането, които не могат да бъдат открити с просто око, и автоматично архивира в облака, така че можете да гледате видеото във времето онлайн от Creality Cloud.
  • Wifi Box 2.0 лесно и бързо конфигурирамрежата чрез Bluetooth връзка, която е лесна за работа и подобрява опита на потребителя за конфигуриране на мрежата.
  • Регистърът на историята на печатане на Wifi Box може да бъде качен в облака с едно щракване, което е удобно за следпродажбеното обслужване, за да се предоставят по-добри услуги за поддръжка.

Тегло 0.100 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Wifi кутия 2.0 (с микро SD карта) Creality

100.00 лв. (1250 точки)

Изчерпан

Wifi кутия 2.0 (с микро SD карта) Creality
Wifi кутия 2.0 (с микро SD карта) Creality

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *