Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Voron Design 2.4 Formbot kit 350

 

Първоначалната цел на проекта VORON Design през 2015 г. беше да се създаде безкомпромисен 3D принтер, който да е забавен за сглобяване и да се използва с удоволствие. Трябваше да е тих, чист, красив и да продължи да работи 24 часа в денонощието, без да изисква постоянна намеса. Накратко, истинска домашна машина за микропроизводство без висока цена. Разработката отне повече от година, като всяка част беше препроектирана, тествана и оптимизирана. Скоро след пускането на машината в продажба около проекта се формира активна общност, която продължава да се разраства и до днес. Тази общност е част от това, което прави VORON толкова специално преживяване.

Това, което някога е било работа на един човек, се е превърнало в малка сплотена група от инженери, обединени от общ дизайнерски дух. Ние сме се посветили на създаването на принтери с производствено качество, които можете да сглобите в кухнята си. Именно тази страст и отдаденост ни карат да разширяваме границите още малко. Създаваме космически совалки с градински инструменти, за да може всеки да има своя собствена космическа совалка.

Добре дошли във VORON Design 2.4 Formbot kit

Огромен обем на принтиране
 • Китът е за машина с обем на принта от 350 * 350 * 350 мм.
Voron speed
 • китът на Formbot е разработен да покрие и най – високите скорости, с които можете да натоварите машината. С подходящи настройки може да се достигне скорост на печат от над 300 мм/с.
Voron 2.4 Printhead
 • Системата Stealthburner Toolhead се отличава с минимален брой части, които трябва да се сменят, както и подобрено охлаждане както на хотенда, така и на частите, които се принтират. Предлага се в конфигурации с директно подаване и с Bowden tube. Включихме всички отзиви, получени по време на процеса на бета тестване, и направихме сглобяването много по-лесно.
Core XY кинематика и директно задвижване на моторите
 • Двигателите с директно задвижване А и В позволяват по-плавен път на ремъка и по-малко паразитни загуби. Също така намалява шума и рингинга, като същевременно подобрява надеждността на машината. Позволява принт с високи скорости, като най – добре тунингованите машини могат да печат с повече от 300 мм/с.
Задвижване върху релси MGN
 • омръзна Ви от смяна на износени колелца или лагери, Voron 2.4 използва задвижване върху MGN линейни направляващи релси за безпроблемен принт и високи скорости.
Качествен алуминиев профил:
 • Стабилна и гладка работа, минимален обем, устойчив на износване и по-дълъг експлоатационен живот.
Бързи 32 битови платки, тихи Trinamics 2209 драйвъри
 • SKR 1.4, заедно с TMC2209 и 24V напрежение вече е стандартната конфигурация, позволявайки да запазим тихата работа. 24V захранване също така позволява намаляване на габаритите на проводниците във веригите без загуба на ефективност.
Революционен дизайн на леглото
 • леглото на Voron 2.4 остава неподвижно за намаляване на изкривяванията породени от лоша нивелация. Вместо това четири мотора по Z оста управляват точността спрямо неподвижното легло за безпогрешен първи слой и прекрасен принт.
HEPA Filter
 • Притеснявате се от лоша миризма и отровни газове по време на принт? Voron 2.4 е с възможност за монтаж на HEPA филтър в задната част на машината, предпазващ Вас и близките Ви при прин на технически материали.
Перфектно охлаждане
 • топлината е най – големият враг на всяка електроника, за това Voron Design са помислили и за това при създаването на принтера си, а именно два 60 мм. вентилатора охлаждащи перфектно електрониката, монтирана на DIN35 рамки.
Принт на необходимите части за пълното сглабяне на принтера
 • Тъй като в кита не са включени принтените части необходими за сглабянето на работещ принтер, ние от 3DprintX сме помислили и за това. Можете да закупите кит изпринтени части (естествено на Voron) от висококачествен ABS или ASA на Fiberlogy, като е възможно да се правят различни комбинации от цветове. Необходимото време за принт е около 6-7 работни дни.
Възможност за сглабяне на принтера
 • За разлика от всички останали, ние разполагаме със сервиз за принтери и машината на Voron Design не прави изключение. Предлагаме пълно сглабяне на машината, за да можете веднага да се впуснете в принт на любимите си модели!

Клиентите купуващи този принтер обикновено купуват и лепило “Dimafix” – Виж Тук
За филаменти от AzureFilm – Виж Тук
 

 

My new favorite 3D Printer! The Voron 2.4 Build Experience

Пълен билд на кита можете да намерите тук: VIDEO

 width= width= width= width= width=

 width= width= width=

 

 width=

 width= width=

Тегло 20 кг

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Последно разгледани продукти

Voron Design 2.4 Formbot kit 350

2400.00 лв. (30000 точки)

Налично за предварителни продажби

- +
Voron Design 2.4 Formbot kit 350
Voron Design 2.4 Formbot kit 350

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *