Пост-Обработка

Всички знаем, че при производството на детайли чрез 3D печат се получава наслагване на материал. Независимо с колко добър принтер разполагате, винаги остават изграждащите слоеве, което определено не изглежда добре и е причина принтирания детайл да не визуализира потенциала си .

За да задоволим Вашите очаквания, както и очакванията на Вашите клиенти от продуктите ви, ние предлагаме услуга за довършителна обработка, която включва важни и разнообразни етапи, така че продукта Ви да придобие напълно завършен вид.

3DprintX, разполага с изключително подготвен екип от художници и моделисти, които работят специализирано само и единствено в тази област. Те ще довършат Вашия проект/детайл, индивидуално за вас, по начин по който Вие или Вашите клиенти искат.

Довършителните обработки които ние предлагаме включват, следните компоненти:

Подготовка на детайла за обработванеКитосване, грундиране и шкурене на детайлаНанасяне на изключително голяма гама от бои чрез фин подход, като по желание от страна на клиента цветовете могат да са плътни, миксирани, прозрачни, с добавен нюанс или светлосенки, приш, текстурни бои, както и много други техникиЗапечатване на готовите детайли посредством разнообразна гама от лакови покрития за дълготрайна защита от влияещи факториСъстаряване на детайлите посредством техники за придобиване на реалистичен вид

Всичко това ще придаде на вашия детайл необходимата визия, за да може продукта Ви да има живот и да изглежда завършен. До този момент от нашата услуга са се възползвали едни от най-големите компании в България в областта на 3D печата, производството на автомобилни детайли, рекламни агенции, моделисти, както и външни продукции в областта на киното и рекламата.

Заповядайте в нашия магазин или се свържете с нас, за да обсъдим желаната от Вас визия на Вашия детайл.

0