За нас

Научи повече за нас

3dprintX е част от “TomcatModels” LTD. Ние сме водеща компания в предлагането на високотехнологични и иновативни продукти на голяма част от световните лидери в производство на 3D принтери, консумативи, резервни части, ъпгрейди, филаменти и други.

Чрез нашите експерти в магазина ни в гр. София, ул. „Козяк“ 35 ние даваме уникална възможност на всеки, да се запознае директно с най-новите продукти в света на 3D принтирането и моделирането.

С голяма гама от налични продукти, ние сме в състояние да задоволим и най-амбициозните желания на всеки който е решил да се докосне до магията на 3D принта. Освен всички предлагани стоки 3dprintX дава възможност за изработване на индивидуални 3D модели, както и за тяхното принтиране с голяма гама от принтери и филаменти, като по този начин всеки един от Вас е в състояние да създаде и материализира своя уникален продукт и идея.

3dprintX е специализирана и в разработването и създаването на абсолютно уникални „Костплей“ артикули, като по този начин създаваме единствено по рода си изграждане на желания от Вас образ, чрез обогатяване на вашия асортимент от артикули, с които да завършите желания от Вас образ. Всички предлагани от нас продукти са съпроводени със сертификати за качество и произход, както и гаранционни карти към всеки един от тях.

Високо качество на печат на достъпна цена

За развитието на твоя бизнес е необходимо прототипиране на ниска цена преди стартиране на масовото производство? Тук можем да ти помогнем, като направим прототипа ти, от проектирането, през печата, до реалния тест. Ако пък смяташ, че ще се справиш сам, можеш да избереш подходящ принтер, както и консумативи и филаменти за него на изгодна цена.

Прототипиране и пост-обработка

0