AMS Hub Bambu Lab

Преглед

Хъбът на AMS се използва за разширяване на броя на AMS, свързани към принтерите от серията Bambu X1/P1, от 1 устройство AMS (4 канала) до максимум 4 устройства AMS (16 канала), за да се подобри скоростта на зареждане на многобройните устройства AMS и да се поддържа резервираност на буфериран сигнал.

AMS Hub Bambu Lab

*Снимката е само за справка, опитайте се да поставите AMS от лявата страна на AMS hub, когато действително печатате, в противен случай филамента в PTFE тръбата лесно се заклещва.

AMS Hub Bambu Lab

Разширяване на възможностите на AMS

Вграденият буфер на принтера може да бъде свързан само към 1 AMS. Когато бъде заменен с AMS Hub, принтерът ще може да свързва до 4 AMS.

AMS Hub Bambu Lab

Видеоклип с инструкции

Connect multiple AMS units with AMS hub

Вижте нашата статия в Уикипедия : Свързване на AMS Hub и Multi-AMS

Инсталация

  • Инсталирайте AMS хъба на задната страна на принтера, като замените буфера за филаменти, ако разполагате с такъв, и използвайте съответния кабел Bambu с 4 пина за свързване към принтера, използвайте кабела Bambu с 6 пина за свързване към първия AMS, след което продължете да използвате кабела с 6 пина за последователно свързване на останалите AMS.
  • Използвайте съответстващата PTFE тръба за свързване на хъба на AMS и конектора за въздушна тръба на гърба на принтера, като тръбата трябва да минава между 4-пиновия щепсел и държача на шпулата, за да се намали съпротивлението.
  • В зависимост от разположението на AMS и принтера можете да изберете подходящата дължина на PTFE тръбата за свързване на AMS и AMS Hub. Тръбата трябва да е възможно най-къса и да се избягва навиването, за да се намали съпротивлението при подаване.

Какво има в кутията

AMS Hub Bambu Lab

Технически спецификации на AMS Hub

AMS Hub Bambu Lab

Тегло 0.100 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Също може да ви хареса…

AMS Hub Bambu Lab

120.00 лв. (1500 точки)

Изчерпан

AMS Hub Bambu Lab
AMS Hub Bambu Lab

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0