Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

AMS Hub Bambu Lab

Преглед

Хъбът на AMS се използва за разширяване на броя на AMS, свързани към принтерите от серията Bambu X1/P1, от 1 устройство AMS (4 канала) до максимум 4 устройства AMS (16 канала), за да се подобри скоростта на зареждане на многобройните устройства AMS и да се поддържа резервираност на буфериран сигнал.

AMS Hub Bambu Lab

*Снимката е само за справка, опитайте се да поставите AMS от лявата страна на AMS hub, когато действително печатате, в противен случай филамента в PTFE тръбата лесно се заклещва.

AMS Hub Bambu Lab

Разширяване на възможностите на AMS

Вграденият буфер на принтера може да бъде свързан само към 1 AMS. Когато бъде заменен с AMS Hub, принтерът ще може да свързва до 4 AMS.

AMS Hub Bambu Lab

Видеоклип с инструкции

Вижте нашата статия в Уикипедия : Свързване на AMS Hub и Multi-AMS

Инсталация

  • Инсталирайте AMS хъба на задната страна на принтера, като замените буфера за филаменти, ако разполагате с такъв, и използвайте съответния кабел Bambu с 4 пина за свързване към принтера, използвайте кабела Bambu с 6 пина за свързване към първия AMS, след което продължете да използвате кабела с 6 пина за последователно свързване на останалите AMS.
  • Използвайте съответстващата PTFE тръба за свързване на хъба на AMS и конектора за въздушна тръба на гърба на принтера, като тръбата трябва да минава между 4-пиновия щепсел и държача на шпулата, за да се намали съпротивлението.
  • В зависимост от разположението на AMS и принтера можете да изберете подходящата дължина на PTFE тръбата за свързване на AMS и AMS Hub. Тръбата трябва да е възможно най-къса и да се избягва навиването, за да се намали съпротивлението при подаване.

Какво има в кутията

Технически спецификации на AMS Hub

Тегло 0.100 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Също може да ви хареса…

AMS Hub Bambu Lab

120.00 лв. (1500 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
AMS Hub Bambu Lab
AMS Hub Bambu Lab

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *