Bambu Smooth PEI Plate, High Z-axis precision printing, Smooth and matte surface finish

Съображения

  • Двустранната гладка PEI плоча на Bambu не е съвместима с Bambu Lab A1 поради строгите изисквания за дебелината на плочата.
  • Ако на дъното на листа се появят мехурчета, нагряването му върху нагревателна плоча при температура не по-ниска от 80 градуса в продължение на няколко часа може да бъде полезно за премахване на мехурчетата.
  • Отлагането на прах и мазнини върху плочата за изграждане намалява адхезията. Препоръчва се редовно да почиствате повърхността с препарат и вода, за да поддържате най-добро сцепление.
  • Не почиствайте гладкия PEI с ацетон, тъй като той ще повреди повърхността на PEI.
  • Винаги изчаквайте няколко минути, преди да извадите отпечатаните модели, за да позволите на плочата да се охлади за по-лесно отстраняване на отпечатъците. Това предотвратява повреждането на плочата и осигурява дълъг живот на продукта.
  • Внимателното шлайфане на повърхността с финозърнеста (препоръчва се 600) шкурка може да помогне за възстановяване на адхезията.
  • Пластината Smooth PEI се счита за консумативна част, която с течение на времето се разгражда. Гаранцията покрива само производствени дефекти, а не козметични повреди като драскотини, вдлъбнатини или пукнатини. Дефектните листове при пристигането им са единствените, които се покриват от гаранцията.

Висока прецизност на печат по ос Z

Използването на гладка плоча от PEI допринася за подобрена прецизност по ос Z по време на процеса на печат, като осигурява по-голяма точност и последователност на вертикалното измерение. Тези качества превръщат гладката PEI плоча в отличен избор за отпечатване на детайли, които изискват високо ниво на точност на напасване, където прецизното подравняване и малките допуски са от решаващо значение.

Surface Finish

Гладка и матова повърхност

Използването на специално подбран матов лист PEI може да придаде гладка и матова текстура на долната повърхност на отпечатания обект, като подобри цялостния му вид.

Съвместимост с различни нишки, особено за PLA

PEI позволява печат не само с обичайни материали като PLA, TPU, PETG и PVA. Забележка: Моля, нанесете течно лепило или лепенка, за да предотвратите разкъсването на листа, ако печатате филамент, различен от PLA

Bambu Двустранна гладка PEI подложка

Предотвратяване на изкривяването с надеждно магнитно прилепване

Пластината Bambu Smooth PEI Plate е снабдена с пластина от пружинна стомана с дебелина 0,5 мм, която подобрява магнитното сцепление. Това помага да се предотврати изкривяването и да се осигури оптимално качество на печат по време на 3D принтиране. Помага и при отпечатването на по-големи модели от материали, които са склонни към деформации, като ABS, PC и найлон.

Bambu Двустранна гладка PEI подложка

Спецификация на продукта

Material
Dual-sided PEI Sheet+ Spring Steel
Surface temperature resistance
Up to 120℃
Flexible stainless steel plate thickness
0.5 mm
Dual-sided PEI sheet thickness
0.125 mm
Usable print size
256*256 mm
Package size
282*264*11 mm
Package weight
0.32 kg
Color
Charcoal grey

Препоръчителни настройки

Моля, имайте предвид, че може да се наложи да се коригират други настройки на режещата машина в зависимост от отпечатания модел и изискванията за филамент.

Materials Heatbed Temperature Glue Stick Required?
PLA/PLA-CF/PLA-GF 45~60℃ No
PETG/PETG-CF 60~80℃ Glue Stick/Liquid Glue
ABS 90~100℃ Glue Stick/Liquid Glue
ASA 90~100℃ Glue Stick/Liquid Glue
TPU 35~45℃ Glue Stick/Liquid Glue
PVA 45~60℃ Glue Stick/Liquid Glue
PC/PC-CF 90~110℃ Glue Stick
PA/PA-CF/PAHT-CF 90~110℃ Glue Stick
PET-CF 80~100℃ Glue Stick/Liquid Glue

 

Тегло 0.32 кг
Марка

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Bambu Двустранна гладка PEI подложка

80.00 лв. (1000 точки)

Изчерпан

Bambu Двустранна гладка PEI подложка
Bambu Двустранна гладка PEI подложка

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0