Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Описание:

Би-металният топлинен прекъсвач се състои от два компонента с различна топлопроводимост: медна сплав и титаниева сплав. Докато титаниевата сплав намалява топлопроводимостта нагоре, медта ускорява отдаването на топлина надолу. Позволява Ви да печатате при температура до 500 °C и ефективно предотвратява запушването на пътя на филамента, благодарение на гладката си вътрешна стена.

Основни характеристики на би-металният топлинен прекъсвач:

  • Състои се от медна сплав и титаниева сплав
  • Не се износва толкова лесно колкто топлинният прекъсвач от неръждаема стомана
  • За финно принтиране
  • Гладка вътрешна стена
  • Намалява топлинното изтичане
  • Увеличена зона на топене
  • Температура на печат до 500 °C

Как работи би-металният топлинен прекъсвач:

Топлинният прекъсвач се счита за свързващата част между “горещия” и “студения” край на нагревателя и се използва за образуване на преходна зона между разтопения материал и твърдата филамент, която се подава към дюзата.

Ако тази прецизна област на преход не е осигурена, филаментът е склонен да омекне преждевременно и да запуши пътя на филамента. Резултатът е топлинно приплъзване.

Повечето топлинни прекъсвачи са направени от метал с тефлонова тръба вътре. Тази тръба изолира термично филамента, преди той да достигне дюзата. Топлинният прекъсвач с PTFE облицовка е подходящ за работа с PLA, тъй като те не изискват високи температури. Изцяло металните топлинни прекъсвачи обаче Ви позволяват да печатате при по-високи температури, без да се притеснявате за PTFE тръбичката или опасните изпарения.

Двуметалният топлинен прекъсвач не само подобрява основните проблеми, които има топлинният прекъсвач с PTFE тръби, но има и предимства, които не могат да се сравнят с изцяло металния топлинен прекъсвач от неръждаема стомана.

Тегло 005 кг

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Би-метален топлинен прекъсвач V6

10.00 лв. (125 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *