Manta M4P BigTreeTech

Manta M4P BigTreeTech

Фърмуерът е вид софтуер, който обикновено съчетава възможностите на компютър с общо предназначение с един или повече микроконтролери и си сътрудничи с дънната платка за управление на 3D принтера.

По-конкретно, фърмуерът контролира периферното оборудване чрез управление на изводите. Съществуват три често срещани фърмуера, които хората обикновено използват.

Това са Klipper, Marlin и RepRap Firmware. Всички те поддържат високопрецизно стъпково движение, смесване на екструдери и функции за автоматично изравняване.

Klipper е по-популярен фърмуер. Той работи под Linux и трябва да се използва съвместно с Raspberry Pi, CM4 или нашата основна платка CB1.

Той може да се съчетае с уеб интерфейси, като Fluidd, MainSail и Octoprint, за да се осъществи управление по LAN. Освен това поддържа USB или CAN шина за осъществяване на управление на множество MCU и дистанционно наблюдение.

Освен това поддържа Input Shaping (оформяне на входа), което намалява влиянието на вибрациите върху качеството на печата.

Има и много екологични хардуерни разширителни платки за CAN шината на Klipper, като например разширителната платка EBB и CAN версията Hermit Crab. Той е супер мощен, задоволява нашите видове нужди за печат и има дългосрочна стойност.

В днешно време Klipper става все по-популярен в света на 3D принтирането благодарение на мощните си функции. И както споменахме по-горе, Klipper трябва да се управлява от Raspberry Pi или CM4. Този метод е твърде скъп, затова създаваме иновативен начин за стартиране на Klipper. А сега нека приветстваме днешните главни герои: Manta M4P, дънната платка M8P, основната платка CB1 и базовата платка Pi4B, които също могат да управляват фърмуера на Klipper.

Решение 1: Основна платка M4P + основна платка CB1 ≈ Друга основна платка+Raspberry Pi

Решение 2: Основна платка M8P + основна платка CB1 ≈ Друга основна платка+Raspberry Pi

Решение 3: Друга дънна платка + базова платка Pi4B + основна платка CB1 ≈ Друга дънна платка+Raspberry Pi

 

Тегло 0.3 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Manta M4P BigTreeTech

135.00 лв. (1687 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
BigTreeTech Manta M4P 1
tbi bank loading
моля изчакайте
BigTreeTech Manta M4P 1

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0