Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Двустранно легло PEO+PEI 257 x 257 mm за Bambu Lab

Лесен за използване и премахване:

След като повърхността на отпечатъците се охлади, те могат лесно да бъдат отстранени с ръка.

Съвместим 3D принтер:

Нашата двустранна текстурирана PEO + PEI плоча за печат е подходяща за 3D принтери с размер на платформата 257 x 257 за Bambu Lab X1 X1C X1-Carbon Combo, P1P, P1S.

Моля, преди да направите поръчка, потвърдете размера на платформата на вашия 3D принтер.

Легло за 3D принтер с PEO покритие

  • представлява иновативно решение за подобряване на процеса на 3D печат. С PEO , повърхността на леглото се обработва, създавайки здрав и адхезивен слой. Този слой подпомага за по-добро прилепване на печатната детайлност и намалява риска от отделяне по време на процеса на печат.
  • PEO покритието може да подобри устойчивостта на леглото към нагряване и охлаждане, което е важно за платформата да остане стабилна по време на целия процес. Това също така може да намали необходимостта от допълнителни добавки като лепила или спреи за адхезия.
  • С PEO покритие, леглото става по-издръжливо на надрасквания и износвания, което удължава неговия живот. Същевременно, това може да спомогне за лесното отделяне на завършените печати след завършване на процеса.

Леглата за 3D принтери с текстурирано PEI  покритие са изключително популярни в общността на 3D печата.

  • PEI е термопластичен полимер с висока температурна устойчивост и отлична адхезия към различни материали за 3D печат. Текстурираният повърхнинен завършек допълнително подобрява тези качества.
  • Текстурираният PEI слой създава неравности или микро-пори на повърхността на леглото, което помага за създаването на по-добра адхезия между печатния материал и леглото. Това позволява да се избегне деформация или отделяне на печатната детайлност, особено при печат на материали със склонност към свиване по време на охлаждане.
  • Текстурираното PEI покритие също така улеснява отделянето на завършените печати след приключване на процеса. Структурата на повърхността позволява на печатите да се отделят сравнително лесно, без да се налага употребата на инструменти.
  • Обаче, е важно да се има предвид, че текстурираният PEI слой може да задържа следи от материалите след повече печати, което може да намали адхезията. Затова редовната поддръжка и почистване на леглото са важни, за да се запазят оптималните печатни условия.
  • Общо взето, текстурираното PEI покритие е отличен избор за 3D принтери, които изискват надеждна адхезия и лесно отделяне на печатите, особено при работа със захватливи материали.

*Това не е оригинален продукт на марката Bambu Lab

Тегло 0.400 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Двустранно легло PEO+PEI 257 x 257 mm за Bambu Lab

52.00 лв. (650 точки)

Изчерпан

Двустранно легло PEO+PEI 257 x 257 mm за Bambu Lab
Двустранно легло PEO+PEI 257 x 257 mm за Bambu Lab

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *