Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

EinScan H2 скенер SHINING 3D

EinScan H2

EinScan H2 усъвършенства своя предшественик с камера за текстури с резолюция 5MP, повишена точност и 3 инфрачервени VCSEL проектора за по-фотореалистични текстури и по-качествени данни. Широката му зона на сканиране и регулируемото работно разстояние го правят подходящ за различни сцени и обекти, както малки, така и големи, в тесни или широки пространства. EinScan H2 е ефективен инструмент за 3D сканиране, който може да направи революция във вашия работен процес.
Фотореалистична текстура

Заснема богати, ярки цветове и чисти текстури за фотореалистични 3D модели.

EinScan H2 скенер SHINING 3D

Отлична адаптивност към околната среда

Осигуряват отлична адаптивност към материалите и осветлението, като се справят безпроблемно с различни типове повърхности и среди за сканиране.

EinScan H2 скенер SHINING 3D

Хибриден източник на светлина

Двойният източник на светлина подобрява ефективността на сканирането. Светодиодната светлина предлага бързо 3D сканиране с точни и висококачествени данни. Инфрачервената VCSEL е идеална за заснемане на тъмни повърхности, за сканиране на човешко тяло и за ярко осветени среди.

Ултрашироко FOV и регулируемо работно разстояние

  • Регулируемо работно разстояние: Позволява регулиране на работното разстояние от 200 mm до 1500 mm, за да се адаптира към тесни или широки сцени и обекти с различни размери.
  • FOV (зрително поле) до 780 mm x 900 mm: Предлага гъвкавост в обема на сканиране за бързо заснемане на обекти с големи размери.
  • Сканиране без маркери: Сканиране на богати геометрични характеристики, без да се налага да използвате маркери.

EinScan H2 скенер SHINING 3D

Оптимизиран за 3D сканиране на лица и тела

  • Инфрачервена технология без светкавици: Осигурява оптимален комфорт по време на 3D сканиране на лице и тяло.
  • Усъвършенстван алгоритъм за подобряване на косата: Проектиран за успешно заснемане на светла и тъмна коса.
  • Алгоритъм без твърдост в инфрачервен режим: Заснема 3D данни за тялото бързо и безпроблемно, с автоматично компенсиране на леки движения, за да се елиминират рисковете от неправилно подреждане.

Множество приложения

Със своята технология 2 в 1, ергономичен дизайн и отлични софтуерни алгоритми EinScan H2 е универсално решение, подходящо за много случаи на употреба. Използвайте го навсякъде и по всяко време за протезиране, виртуално показване, опазване на културата, дигитално изкуство, облекло по поръчка, образование, дизайн на мебели и много други.

Забележителен софтуер за сканиране

Предоставя професионален, но лесен за използване интерфейс за 3D сканиране с автоматизирана обработка, интуитивен дизайн на потребителския интерфейс и интелигентни индикатори за качество на данните.

EinScan H2 е оборудван със софтуера Solid Edge SHINING 3D Edition, за да ви помогне да постигнете повече възможности. SDK за сканиране на EinScan H2 е наличен и отворен за персонализиране! Интегрирайте нашето мощно сканиране и обработка на данни във вашия собствен софтуер или приложение.

EinScan H2 | Hybrid LED & Infrared Light Source Handheld 3D Scanner

 

Тегло 2 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

EinScan H2 скенер SHINING 3D

12500.00 лв. (156250 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
EinScan H2 скенер SHINING 3D
EinScan H2 скенер SHINING 3D

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *