Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Екструдер Phaetus APUS

Екструдер APUS

Лекият изцяло метален дизайн с тегло 155 g и стъпков мотор Nema 14 осигурява на екструдера перфектен баланс между твърдост и тегло. Алуминиевата рамка подобрява разсейването на топлината на стъпковия мотор Nema 14.
Оптимизирани двойни задвижващи предавки RNC

Екструдерът APUS има предавателно число 6,3/1, а зъбните колела са със съответен брой зъби за оптимална конструкция на предавките. Зъбите на зъбната система Dual Drive са оптимизирани за перфектно захващане на всички видове нишки и са RNC закалени. Този процес на закаляване повишава устойчивостта на износване и придава на зъбните колела Dual Drive полирана повърхност. Плътно стесненият път на филамента прави екструдера по-реактивен и като такъв гарантира, че процесът на екструдиране е възможно най-последователен. С помощта на ръчното колело потребителят може лесно да зарежда и разтоварва филамента, без да се налага да разчита на макроси за зареждане и разтоварване в Gcode.
Универсална система за монтиране на горещия модул

В съвременната ера на 3D принтирането високоскоростният печат става все по-важен. Ето защо екструдерът APUS е проектиран по такъв начин, че центърът на масата да е възможно най-близо до монтажната система, дори когато е инсталиран хотенд. Това гарантира, че моментът, действащ върху монтажната система, е малък. Екструдерът възприема “системата с три винта”: два винта за демонтиране на хотенда и един винт за разхлабване на Idler. По този начин потребителят има пълен достъп до пътя на нишките. Тази система също така позволява удобна “бърза смяна” на хотендите. Тази “система за бърза смяна” може да бъде отпечатана на 3D принтер и като такава може да бъде преработена, за да пасне на всеки вид хотенд.

Екструдер Phaetus APUS

Тегло 0.200 кг
Марка

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Екструдер Phaetus APUS

185.00 лв. (2312 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Екструдер Phaetus APUS
Екструдер Phaetus APUS

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *