Енклоужър (Enclosure) Creality for 3D Printer 480 x 600 x 720

Описание на продукта

Приложимо: Ender 3/Ender 3 PRO/Ender 5

Притеснявате се, че външната среда ще се отрази негативно на качеството на печата от Ender 3 или Ender 3 Pro и Ender 5 с отворена рамка? Няма нужда да се страхувате, корпусът за 3D принтер е тук! Creality създаде този бързо и лесно изграждащ се корпус за 3D принтер, за да подобри цялостното изживяване при печат – както за вас, така и за самата машина. Този ъпгрейд на Creality Ender 3, ако е лесен за инсталиране, може да се сгъва за ефективно съхранение и дори е оборудван с джобове за съхранение на необходимите инструменти. Можете лесно да получите достъп до принтера, като разкопчаете предната част на корпуса, която е снабдена с прозрачен екран за наблюдение през цялото време.

Основната цел на корпуса за 3D принтер е да помогне за поддържането на постоянна температура в камерата за печат, като същевременно предпазва от външни атмосферни влияния. Като цяло това служи за подобряване на качеството и стабилността на печата. Снабден с вътрешност, изработена от огнеупорно алуминиево фолио, Creality, че може да предотврати евентуално разпространение на пожар извън корпуса. Освен това тази малка обител намалява шума от принтера, предлага допълнително пространство за дишане на машината и също така е прахоустойчива.

Включен пакет:

440 Железни тръби x 4 / 560 Железни тръби x 4 / 645 Железни тръби x 4 / скоба с фиксиран ъгъл x 8 / сгъваем навес x1
Функция: Изолиране на звука, топлината и предпазване от прах.

Предимство:
– Бърз и лесен монтаж, сгъваемо съхранение, лесно пренасяне, многостранно наблюдение, запазени джобове за инструменти. Икономично помещение за 3D печат!
– Постоянна температура: Поддържайте постоянна температура на средата за печат, намалете въздействието на отпечатаните продукти при ниски температури, подобрете стабилността на печата.
– Прахоустойчивост и добро намаляване на шума
– Интериорът използва фолио от чист алуминий и материал за външния вид, който е устойчив на горене. Технически, ако в огъня, той ще се разтопи и няма да се запали от самия корпус, и няма да се разпространи.
– Стабилна структура: Оборудвана с подбрани железни тръби, стабилна структура и изобилие от пространство.

Creality

 

Тегло 2.45 кг

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Енклоужър (Enclosure) Creality for 3D Printer 480 x 600 x 720

180.00 лв. (2250 точки)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Енклоужър (Enclosure) Creality for 3D Printer 480 x 600 x 720
tbi bank loading
моля изчакайте
Енклоужър (Enclosure) Creality for 3D Printer 480 x 600 x 720

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0