Количка

3DPrintX

3d printers and equipment

Nylon PA6 Low Warp Филамент – Натурал – (Spectrum)

Здрав и същевременно много устойчив на механични натоварвания.

Nylon PA6 Low Warp – Натурал на Spectrum е изключително издръжлив материал на базата на поликапролактам, подобрен с добавки за намаляване на силното свиване, което е характерно за печатането на този материал. Най-важните характеристики на нишката Spectrum Nylon PA6 Low Warp – Натурал включват:

  • ✔️ Устойчивост на смазочни материали и масла,
  • ✔️ Висока якост на удар
  • ✔️ Много добри механични свойства.

Подобрената кохезия на материала Nylon PA6 Low Warp – Натурал позволява значително да се намали ефектът на “усукване” (особено в ъглите на отпечатания модел). Намаляването на този негативен ефект е свързано с ниското свиване по време на производството – 0,3%.

Добавките, използвани при производството на Nylon PA6 Low Warp – Натурал, го превръщат в самосмазващ се материал, така че произведените детайли могат да се използват в условия, при които възниква триене. Освен това отпечатаните компоненти ще имат добри електроизолационни свойства, а също така ще проявяват физическа индиферентност.

За да се постигнат много интересните свойства на материала Nylon PA6 Low Warp – Натурал, от техническа гледна точка е необходимо да се спазват основните правила за съхранение на тези материали (на сухо и тъмно място с влажност под 15 %). За да се постигне най-добро представяне на отпечатаното изделие, се препоръчва материалът да се изсуши, преди да започне отпечатването.

Тегло 0.500 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Ревюта и оценки

Висококачествени 3D продукти на достъпни цени

Остави ревю, бъди първи :)

Продукта все още няма ревюта

Nylon PA6 Low Warp Филамент – Натурал – (Spectrum)

65.00 лв. (812 точки)

Изчерпан

Nylon PA6 Low Warp - Натурал
Nylon PA6 Low Warp - Натурал

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *