Nylon PA6 Low Warp Филамент – Натурал – (Spectrum)

Здрав и същевременно много устойчив на механични натоварвания.

Nylon PA6 Low Warp – Натурал на Spectrum е изключително издръжлив материал на базата на поликапролактам, подобрен с добавки за намаляване на силното свиване, което е характерно за печатането на този материал. Най-важните характеристики на нишката Spectrum Nylon PA6 Low Warp – Натурал включват:

  • ✔️ Устойчивост на смазочни материали и масла,
  • ✔️ Висока якост на удар
  • ✔️ Много добри механични свойства.

Подобрената кохезия на материала Nylon PA6 Low Warp – Натурал позволява значително да се намали ефектът на “усукване” (особено в ъглите на отпечатания модел). Намаляването на този негативен ефект е свързано с ниското свиване по време на производството – 0,3%.

Добавките, използвани при производството на Nylon PA6 Low Warp – Натурал, го превръщат в самосмазващ се материал, така че произведените детайли могат да се използват в условия, при които възниква триене. Освен това отпечатаните компоненти ще имат добри електроизолационни свойства, а също така ще проявяват физическа индиферентност.

За да се постигнат много интересните свойства на материала Nylon PA6 Low Warp – Натурал, от техническа гледна точка е необходимо да се спазват основните правила за съхранение на тези материали (на сухо и тъмно място с влажност под 15 %). За да се постигне най-добро представяне на отпечатаното изделие, се препоръчва материалът да се изсуши, преди да започне отпечатването.

Тегло 0.500 кг
Марки (производители) на филаменти

Цвят на филамента

Отзиви

Прочети отзивите за този продукт

Бъди първия оставил отзив за продукта.

За съжаление, все още няма отзиви за този продукт.

Nylon PA6 Low Warp Филамент – Натурал – (Spectrum)

65.00 лв. (812 точки)

Изчерпан

Nylon PA6 Low Warp - Натурал
Nylon PA6 Low Warp - Натурал

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0